Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 02-22-2006, 06:46 PM   #1
Fully Optimized
 
boardordi3's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 2,392
Default uh oh

okay, i dunno what i did, but a while ago, my xp theme (the sleek blue or olive theme) is now not on my computer!
so ive gotten used to windows classic, then got bored as hell,
so
i download a bunch of styles and whatever, and none of the explorer or toolbars are in the style!
i think that it has something to do with this

anyone know how to get it back!?
__________________

__________________
We ride, we die {マFORUM 2007{マ
boardordi3 is offline   Reply With Quote
Old 02-22-2006, 06:49 PM   #2
Fully Optimized
 
boardordi3's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 2,392
Default Re: uh oh

UPDATE:
here is the error message i get, when i try to open a new theme file on xp
this explains a lot


The theme could not be loaded because the theme service is not running. You can turn the service on in the Computer Management Administrative Tool in the Control Panel.

File: C:\WINDOWS\Resources\Themes\LE5.theme
__________________

__________________
We ride, we die {マFORUM 2007{マ
boardordi3 is offline   Reply With Quote
Old 02-22-2006, 06:49 PM   #3
Fully Optimized
 
gaming_freak's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 2,158
Default Re: uh oh

i dont think u can unless u reinstall, ive tried using themes and they always end up messing my computer up somehow
__________________
ASUS P6X58D premium | i7 920 D0 @ 4.2GHz | Corsair XMS3 6GB | MSI GTX460 HAWK | OCZ vertex 2 SSD | Coolermaster HAF X case
gaming_freak is offline   Reply With Quote
Old 02-22-2006, 06:51 PM   #4
Fully Optimized
 
boardordi3's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 2,392
Default Re: uh oh

no it wasnt the theme that caused this
argh!
__________________
We ride, we die {マFORUM 2007{マ
boardordi3 is offline   Reply With Quote
Old 02-22-2006, 06:56 PM   #5
Fully Optimized
 
The Amish Kid's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 2,034
Send a message via AIM to The Amish Kid
Default Re: uh oh

Are you using windowblinds? If you are this is what you do
Right Click > Properties > Appearence: Then in the top right corner there is a drop down menu called Always use XP taskbar defined in... Well click Disable XP Style Taskbar. Close that window and click apply. Jopefully thats whats worng
__________________
The Amish computer:
AMD Opteron 165 CCBWE 0551@ 2.25ghz(250 x 9) 1.45v cooled w/ Thermaltake Big Typhoon | DFI LP Ultra D | eVGA 7800GT@ 465/1110 | Sound Blaster X-Fi XtremeMusic | 2GB G. Skill DDR 500 @ 250mhz 3-4-4-8 | 80 GB SATA + 40GB SATA + 200GB IDE| 480w Thermaltake Silent purepower | Thermaltake Tsunami Dream case (Black) | Windows XP Pro |
The Amish Kid is offline   Reply With Quote
Old 02-22-2006, 06:58 PM   #6
Fully Optimized
 
boardordi3's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 2,392
Default Re: uh oh

wtf is windowsblinds?
ive never heard of that, but could it reverse whats already been done?
if not, im gonna start backing stuff up for reinstallation
__________________
We ride, we die {マFORUM 2007{マ
boardordi3 is offline   Reply With Quote
Old 02-22-2006, 07:33 PM   #7
Fully Optimized
 
The Amish Kid's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 2,034
Send a message via AIM to The Amish Kid
Default Re: uh oh

Quote:
Originally Posted by sk8ngame
wtf is windowsblinds?
ive never heard of that, but could it reverse whats already been done?
if not, im gonna start backing stuff up for reinstallation
Windowblinds is a program used to for styles and stuff. You could try downloading it and see if that works though.
__________________
The Amish computer:
AMD Opteron 165 CCBWE 0551@ 2.25ghz(250 x 9) 1.45v cooled w/ Thermaltake Big Typhoon | DFI LP Ultra D | eVGA 7800GT@ 465/1110 | Sound Blaster X-Fi XtremeMusic | 2GB G. Skill DDR 500 @ 250mhz 3-4-4-8 | 80 GB SATA + 40GB SATA + 200GB IDE| 480w Thermaltake Silent purepower | Thermaltake Tsunami Dream case (Black) | Windows XP Pro |
The Amish Kid is offline   Reply With Quote
Old 02-23-2006, 05:45 AM   #8
Daemon Poster
 
GlasseyeUK's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 1,208
Send a message via MSN to GlasseyeUK
Default Re: uh oh

You shouldn't have to reinstall the whole of windows just because of an error, on many occasion you should be able to recover it by just repairing the installation, which is available when you insert the XP disk.
__________________
AMD Athlon 64, 2200 (11x200) 3700+,ASRock 939S56-M, SiS 756 AMD Hammer,NVIDIA GeForce 6600LE, 2048(DDR SDRAM), Maxtor 5A300J0 300GB 5400RPM, Ultra ATA/133)

Time tells all, but if the moment in time passes and you miss it, then you will remember it for ever!!
GlasseyeUK is offline   Reply With Quote
Old 02-23-2006, 05:50 AM   #9
In Runtime
 
RiverS's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 408
Send a message via MSN to RiverS
Default Re: uh oh

its a simple as Start>All Programs>Accesories>System Tools>System Restor, if that dosn't work then download window's blind.
__________________
ORLY?
RiverS is offline   Reply With Quote
Old 02-23-2006, 06:39 AM   #10
Golden Master
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 13,091
Default Re: uh oh

Run services.msc

Look for Themes

Mae sure it's enabled.
__________________

lhuser is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 04:05 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0