Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 12-25-2005, 01:11 PM   #1
Baseband Member
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 40
Default TV output not working right

i just bought a x800GTO from Newegg and it didnt even come with a manual!

I'm trying to hook up my Computer to my TV. i can get somewhat of a picture on my TV but it doesnt show good at all the picture is all messed up with lines and its only black and white. im using the cord with a Green/Red/Blue end to it where u hook up the Yellow/Red/White end to it.

is there a certain way i hook up the Yellow/Red/White to the Green/Red/Blue?
__________________

__________________
ASUS P5gd1 800mhz FSB
3.0ghz Hyper-Threading 630 P4 processor
1g (2x512) CORSAIR XMS 3200-400mhz
sapphire x800GTO fireblade edition 256mb
AX400-pn FSP group PS (400w)
showcivic17 is offline   Reply With Quote
Old 12-25-2005, 01:16 PM   #2
Golden Master
 
ISOwner's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 12,208
Default Re: TV output not working right

You're trying to use your TV as your monitor? Try using the S-Video cable.
__________________

__________________
*Fact: Microsoft Window's Blue Screen of Death vs Computerforums.org's White Screen of Death. Which is worse?
ISOwner is offline   Reply With Quote
Old 12-25-2005, 01:21 PM   #3
Baseband Member
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 40
Default Re: TV output not working right

what one is that, is that the one with yellow on both sides?
__________________
ASUS P5gd1 800mhz FSB
3.0ghz Hyper-Threading 630 P4 processor
1g (2x512) CORSAIR XMS 3200-400mhz
sapphire x800GTO fireblade edition 256mb
AX400-pn FSP group PS (400w)
showcivic17 is offline   Reply With Quote
Old 12-25-2005, 01:25 PM   #4
Baseband Member
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 40
Default Re: TV output not working right

nonono, im trying to use my tv as a clone to my monitor. like my tv will be display 2 and my monitor display 1.


also should it be on certain settings like resolution, refresh rate, ect.?
__________________
ASUS P5gd1 800mhz FSB
3.0ghz Hyper-Threading 630 P4 processor
1g (2x512) CORSAIR XMS 3200-400mhz
sapphire x800GTO fireblade edition 256mb
AX400-pn FSP group PS (400w)
showcivic17 is offline   Reply With Quote
Old 12-25-2005, 01:50 PM   #5
Baseband Member
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 40
Default Re: TV output not working right

k im using the S-video cord but the TV screen is flickering and moving down and stuff
__________________
ASUS P5gd1 800mhz FSB
3.0ghz Hyper-Threading 630 P4 processor
1g (2x512) CORSAIR XMS 3200-400mhz
sapphire x800GTO fireblade edition 256mb
AX400-pn FSP group PS (400w)
showcivic17 is offline   Reply With Quote
Old 12-25-2005, 02:10 PM   #6
Golden Master
 
ISOwner's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 12,208
Default Re: TV output not working right

I think you need to make sure you set the TV to recieve Aux input. Channel 3 and set Video input. Try that and see what happens.
__________________
*Fact: Microsoft Window's Blue Screen of Death vs Computerforums.org's White Screen of Death. Which is worse?
ISOwner is offline   Reply With Quote
Old 12-25-2005, 02:43 PM   #7
Baseband Member
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 40
Default Re: TV output not working right

Nice!! i got it, it was running on a wrong signal. i had to set it to M/NTSC which is the signal used here in america i guess?
__________________
ASUS P5gd1 800mhz FSB
3.0ghz Hyper-Threading 630 P4 processor
1g (2x512) CORSAIR XMS 3200-400mhz
sapphire x800GTO fireblade edition 256mb
AX400-pn FSP group PS (400w)
showcivic17 is offline   Reply With Quote
Old 12-25-2005, 02:44 PM   #8
Golden Master
 
ISOwner's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 12,208
Default Re: TV output not working right

Where did you go to get that settings changed?
__________________

__________________
*Fact: Microsoft Window's Blue Screen of Death vs Computerforums.org's White Screen of Death. Which is worse?
ISOwner is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 09:58 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0