Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 02-05-2005, 06:19 PM   #1
Solid State Member
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 6
Default Trying to Install windows

hi, I have a KV8-MAX3 motherboard and i am putting a WD Raptor HD 74g but when i start up the computer i get a message before i get to the widows setup the the is no disk found but when i boot up it regonizes the HD how can i fix this i am in utter frustration please help
__________________

winks84 is offline   Reply With Quote
Old 02-05-2005, 06:25 PM   #2
Golden Master
 
jac006's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 5,810
Send a message via AIM to jac006
Default Re: Trying to Install windows

are u sure the hard drive is fully connectted and that the disc is in good shape with no scatches?
__________________

__________________
Macbook Pro and Logitech z5500s. All you really need.
jac006 is offline   Reply With Quote
Old 02-05-2005, 06:28 PM   #3
Solid State Member
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 6
Default Re: Trying to Install windows

yes i think it might be in the way i have by BIOS setup but i am not sure
winks84 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 02:15 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0