Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Join Computer forums Today

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 05-14-2005, 04:26 PM   #11
Golden Master
Kage's Avatar
Join Date: Nov 2004
Posts: 13,873
Send a message via MSN to Kage
Default Re: trouble booting up

Yeah thats good advice Assembler

It could very well be the monitor

Abit IP35 Pro / Q6600 G0 / Zalman 9700 / 8800GTS 640mb / 4x 2GB Corsair XMS / X-FI Xtreme M / 1x 1TB / Antec 900 / Logitech Z-5500 / Samsung 20inch
Kage is offline   Reply With Quote
Old 05-14-2005, 05:11 PM   #12
Baseband Member
compgek's Avatar
Join Date: May 2005
Posts: 66
Default Re: trouble booting up

ok well i tryed another monitor and the monitor worked except the screen became gray and it sounded like the hard drive was clicking i guess im back at square one

compgek is offline   Reply With Quote
Old 05-15-2005, 07:32 AM   #13
In Runtime
Join Date: Apr 2005
Posts: 477

This may sound silly but was the colour adjusted on the other monitor.
Do you have a spare graphics card or try another out of a different system you can always put it back. its worth a try.
ITS all just a matter of trail and error at the moment.

1 Thermaltake Tsunami Dream case Jeantech 400w psu 220gig sata H/Drives Abit AV8 Mobo Socket 939 AMD 4200+ x 2 @ 2.6 ghz 2048 ram. 256mb Nvidia geforce 6200.
2 Abit AV8 350w psu AMD64 <A 3500+@2.4Ghz 512 ram geforce tornado 128mb.
3 Advent 7038 laptop AMD 2500+ 512ram ATI 320 graphics. wireless.
ASSEMBLER is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 09:01 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0