Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Join Computer forums Today

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 01-26-2005, 08:32 AM   #11
Daemon Poster
Join Date: Dec 2004
Posts: 544
Default Re: For those with the ASUS A8N-SLi Deluxe MOBO

Funny this is that raid is already disabled in the bios and i disabled it in windows and that d1mn message still appears everytime i boot up. F*K sakes. I gotta bring the box back to the store that i bought it at so he can reinstall a couple of usb ports that arent working, so i guess i'll ask him if he knows how to shut it off.

AMD Athlon 64 3500+ [939 Socket] W/ ASUS "A8N-SLI Premium" (OC'd @2.4ghz) | 560W Silverstone Spider PSU | Kingston 1024 MB [512MB X2] DDR-400 PC3200 Memory | Dual MSI Nvidia GeForce 6600GT 128MB DDR3 128-bit PCIe @555/1111 in SLI | Samsung 19" LCD 930B (8ms) | Western Digital 200 GB SATA II (x2) | LG Dual Format/Double Layer 16X DVD±R/±RW + CD-R/RW Drive
d_source is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 01:22 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0