Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 05-18-2006, 01:00 AM   #11
In Runtime
 
Join Date: May 2006
Posts: 119
Default Re: Temperature

Quote:
Originally Posted by ownage
^^^ Your ambient temps seem a little high to me. 44*C for the motherboard is high. Get some good airflow going.
Well I have my rig under my desk.How can I improve airflow?

My case is here:

http://www.techtastic.ca/reviews3/tsunami.html
__________________

sammytheman is offline   Reply With Quote
Old 05-18-2006, 01:41 AM   #12
BSOD
 
english15x's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 231
Send a message via AIM to english15x Send a message via Yahoo to english15x
Default Re: Temperature

whats the chassis fan ?

it says an error for my temperature reader, that its at 0 rpms
__________________

english15x is offline   Reply With Quote
Old 05-18-2006, 07:50 AM   #13
Fully Optimized
 
Fisher's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 1,581
Default Re: Temperature

Quote:
Originally Posted by sammytheman
Here are my temps at idle:

cpu:36C
gpu:49C
mainboard:44C
Power/AUX:52C

By the way, what is Power/AUX?
do you have stock cooling?
__________________
Core i7 2600K Sandybridge + Prolimatech Megahalems Cooler ₪ Asus P8P67 DELUXE ₪ G.Skill RipJawsX 8GB DDR3 1600MHz ₪ Crossfire 5870's ₪ OCZ GameXstream 850w ₪ X-Fi Fatal1ty FPS edition ₪ OCZ Vertex 3 120GB ₪ Antec P182 ₪ NAS ReadyDuo 4Tb ₪ BenQ FP241WZ 24" Widescreen LCD ₪ Windows 7 x64
Fisher is offline   Reply With Quote
Old 05-18-2006, 05:59 PM   #14
Daemon Poster
 
Feircepc's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 1,241
Default Re: Temperature

My temps go way above 60c.

im pretty sure amd temps above 60 is bad.

my idle temps on my 3400+ idles at 40ish and loads from 62-70 depends.

i think really anything above 60 is bad but ur temps are fine.
__________________
I'm Back!
Feircepc is offline   Reply With Quote
Old 05-18-2006, 06:43 PM   #15
In Runtime
 
Memphis`'s Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 159
Default Re: Temperature

I idle at mid-high 30's and under load in the high 40's, never usually go above 50.
Temps are going up now though as were getting into summer.
__________________
SilverStone Sugo-Evo / Asus A8N-VM CSM mATX / AMD X2 4400+ @ 2409 / 2GB OCZ @ 2.5-3-2-5 / Antec NeoHe 500W / XFX 7900GTX @ 715-1800 / WD 200GB HD
Memphis` is offline   Reply With Quote
Old 05-31-2006, 02:07 AM   #16
In Runtime
 
Join Date: May 2006
Posts: 119
Default Re: Temperature

In the past couple of day my temperatures have gone up quite a bit. I guess it is because of warm weather.

GPU:59C
CPU:54C
Mainboard:57C

These are all idle temps. Now my question is, are these temps dangerous?
sammytheman is offline   Reply With Quote
Old 05-31-2006, 06:23 AM   #17
BSOD
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 7,539
Send a message via AIM to Trivium Nate
Default Re: Temperature

Just depends on the cooling of your computer and how much stuff you are running, the more you run the harder your cpu is going to work, and the harder it works the hotter it gets as well as the other parts in side your computer
Trivium Nate is offline   Reply With Quote
Old 05-31-2006, 10:07 AM   #18
Fully Optimized
 
ownage's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 4,404
Default Re: Temperature

the CPU and the motherboard are dangerious, especially the motherboard.
ownage is offline   Reply With Quote
Old 05-31-2006, 03:31 PM   #19
Daemon Poster
 
Peter Lachowicz's Avatar
 
Join Date: May 2006
Posts: 691
Default Re: Temperature

maybe your cpu is broken, or you have a really old computer that doesn't work at all.
__________________
exams....arghhh...
Peter Lachowicz is offline   Reply With Quote
Old 05-31-2006, 05:44 PM   #20
In Runtime
 
Memphis`'s Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 159
Default Re: Temperature

Or you could have dodgy temperature sensors, you getting those temps through bios or some software you downloaded?
__________________

__________________
SilverStone Sugo-Evo / Asus A8N-VM CSM mATX / AMD X2 4400+ @ 2409 / 2GB OCZ @ 2.5-3-2-5 / Antec NeoHe 500W / XFX 7900GTX @ 715-1800 / WD 200GB HD
Memphis` is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 07:55 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0