Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 01-23-2008, 08:39 AM   #1
Fully Optimized
 
DefCon_!1!'s Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 1,733
Send a message via AIM to DefCon_!1! Send a message via MSN to DefCon_!1!
Default system restore?

ok....some of u might remember my "windows defender, i thin not" post a few days ago
http://www.computerforums.org/showthread.php?t=66820

nothing has worked

nortan 360, Spydoctor, avg, hijack this,
all nothing

now in missing some windows icons,

so my Q is, would a system restore fix this???
__________________

__________________
Gigabyte Z68X-UD4
i5 2500k 4.5ghz with H100 Cooling
2x 560ti @ 950mhz
DefCon_!1! is offline   Reply With Quote
Old 01-23-2008, 09:30 AM   #2
In Runtime
 
AllThingsSacred's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 302
Default Re: system restore?

That is quite clearly some form of spyware (based on the previous thread).

You could attempt a repair install of Windows, which would probably be safer depending on when your last Restore Point was created; you do not want to restore the spyware itself obviously.

Is it XP Home or Professional?
__________________

__________________
Patrick Moore
Born London, Live London, Die London
As a Londoner, I exercise my God given Right to do as I please
AllThingsSacred is offline   Reply With Quote
Old 01-23-2008, 09:40 AM   #3
Fully Optimized
 
DefCon_!1!'s Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 1,733
Send a message via AIM to DefCon_!1! Send a message via MSN to DefCon_!1!
Default Re: system restore?

vista home premium
__________________
Gigabyte Z68X-UD4
i5 2500k 4.5ghz with H100 Cooling
2x 560ti @ 950mhz
DefCon_!1! is offline   Reply With Quote
Old 01-23-2008, 09:55 AM   #4
In Runtime
 
dan7777's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 133
Default Re: system restore?

You should be able to get rid of it. Have you run all your spyware programs in safe mode? Uninstalled any crappy software that might be dodgy? Do this the run hijackthis again, and upload the log to http://hijackthis.de/. It should tell you if anything malicious is floating about.

Get rid of Nortan, use somthing like zone alarm or comodo free firewalls. I also use firefox with the NoScript extension and adblock plus. It cuts back on loads of spyware you can get from simply browsing.
__________________
Intel Q6600@2.4Ghz | ASUS P5N32-E SLI PLUS | 2x2GB Buffalo PC26400 Dual Channel | Dual Nvidia GeForce 6800GS @ x16 SLI | 2x250gb 7200RPM Maxtor RAID 1 | OCZ500SXS 500W PSU | NZXT Hush Case | Vista Ultimate 32bit.
dan7777 is offline   Reply With Quote
Old 01-23-2008, 09:58 AM   #5
Fully Optimized
 
DefCon_!1!'s Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 1,733
Send a message via AIM to DefCon_!1! Send a message via MSN to DefCon_!1!
Default Re: system restore?

i downloaded a vista update thing containing a malware remover, so im running that right know.

if that dosent help, ill try running everything in safe mode
__________________
Gigabyte Z68X-UD4
i5 2500k 4.5ghz with H100 Cooling
2x 560ti @ 950mhz
DefCon_!1! is offline   Reply With Quote
Old 01-23-2008, 01:21 PM   #6
Fully Optimized
 
blackjack's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 2,945
Send a message via MSN to blackjack
Default Re: system restore?

You must have removed some infected system files when deleting the spyware, system restore but it might not work, run a windows repair .
__________________
Compaq Presario CQ5305K-m Intel® Pentium® Dual Core E5300 (2.6 GHz), Windows® 7 Home Premium 64 bit, 2048 MB , Hard drive: 320 Gb, with 18.5 Widescreen
SPURS TILL I DIE (DIAMONDS ARE FOREVER SO ARE SPURS)
TO DARE IS TO DO
blackjack is offline   Reply With Quote
Old 01-23-2008, 01:32 PM   #7
Daemon Poster
 
sek3o1's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 1,150
Default Re: system restore?

when you do get i fixed use driveimage xml........it backs up your drives and partitions its freee.....go to www.maximumpc.com and type that in......i can't give a driect link because i have the cd that comes with the mag
__________________

__________________
dell xps 700 pent d 3.8 ghz duel 7900 gtx
4gigs 800 ram
sony vaio core 2 duo t7600 radon mobility x1600
2 gigs of ram
sek3o1 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 10:06 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0