Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Join Computer forums Today

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 12-10-2005, 09:16 AM   #1
Baseband Member
David Ireland's Avatar
Join Date: Dec 2005
Posts: 56
Angry System Hang on StartUp

Hi All. Just recently my computer has started to take about 5 to 6 minutes to load on startup. It hangs when it gets to the "Loading Your Personal Settings..." screen and doesn't budge for 5 minutes at the least. As I said, this is just recently that it started. It has nothing to do with which programs load at startup because even when they are all disabled (with msconfig) and even when i run windows in Safe Mode, it takes just as long to get past the screen. I have tried error checking the hard drive and also defragmenting...Any other suggestions? Thanks in advance.

My Crappy Computer Specs...

Pentium 3 - 700 Mhz Processor
256 MB RAM
Windows XP Media Center Edition
Compaq Deskpro ENS P700
David Ireland is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 07:01 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0