Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 10-28-2006, 07:41 AM   #11
Golden Master
 
Raffaz's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 6,798
Send a message via AIM to Raffaz Send a message via MSN to Raffaz Send a message via Yahoo to Raffaz
Default Re: Stupid Windows!

Quote:
Originally Posted by harrybo
Is that fix to do with USBs at all?
I wouldnt have thought so
__________________

Raffaz is offline   Reply With Quote
Old 10-28-2006, 08:31 AM   #12
Baseband Member
 
harrybo's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 74
Default Re: Stupid Windows!

Iv sorted it now, I think is just down to it not having enough power, It was pluged into a hub, so i pluged it directly into the computer and removed all the other USBs and it works fine now, I think i just need a bigger PSU im planning on getting a new one anyway. Thanks for the help
__________________

__________________
My Rig:
Tagen BZ 800W PSU / Rampage II Gene Mobo / Intel i7 920 / 6GB DDR3 1600 (3x 2GB) / ATI Radeon HD 5850 / Auzentch X-Fi Prelude 7.1 / Windows 7 Ultimate x64 / 200GB x2, 400GB x1, 1TB x1.
harrybo is offline   Reply With Quote
Old 10-28-2006, 08:35 AM   #13
Golden Master
 
Raffaz's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 6,798
Send a message via AIM to Raffaz Send a message via MSN to Raffaz Send a message via Yahoo to Raffaz
Default Re: Stupid Windows!

Quote:
Originally Posted by harrybo
Iv sorted it now, I think is just down to it not having enough power, It was pluged into a hub, so i pluged it directly into the computer and removed all the other USBs and it works fine now, I think i just need a bigger PSU im planning on getting a new one anyway. Thanks for the help
Ah right it was connected to a hub, u never said that lol. So possible PSU problem like was said earlier. I think that will sort it out for ya. Good luck
Raffaz is offline   Reply With Quote
Old 10-28-2006, 08:54 AM   #14
The Candyman
 
~mr mixx~'s Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: USA
Posts: 11,310
Default Re: Stupid Windows!

some usb devices are meant to be plugged into a direct usb port on the computer to get their power from, glad you worked it out before doing the un thinkable last resort of doing a fresh install.
__________________

__________________
" Let the music move you "
~mr mixx~ is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 02:37 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0