Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 02-15-2005, 03:40 PM   #1
Solid State Member
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 8
Angry Stuck In PIO mode!

I bought a second hard drive for my computer, a seagate 160 gig for computer recording purposes.

The original harddrive runs in DMA, but the new one wont.

I think I've tried everything easy.

Checked for DMA if availible on control pannel.
Windows service pack 1
New Cable

I have 512mb or ram.
AMD athlon processor 1.05 GHz
ELITEGROUP K7AMA motherboard

any advice? will it work?
__________________

fretwire3d is offline   Reply With Quote
Old 02-15-2005, 04:15 PM   #2
Daemon Poster
 
zoomtm's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 1,072
Send a message via AIM to zoomtm Send a message via MSN to zoomtm Send a message via Yahoo to zoomtm
Default

some seagate tools:

http://www.seagate.com/support/disc/asp/tools/en/
__________________
Heat: ZoomTm
Ebay: ZoomTm
zoomtm is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 09:02 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0