Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 10-30-2004, 06:18 AM   #1
Beta Member
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 4
Question Strange Problem

Hi Folks! I have a rather unusual problem with my system. I changed the graphics card on it to a Voodoo 5 last night, but for some strange reason it only boots with the original graphics card in it as well! Any ideas?
__________________

Britannic Ace is offline   Reply With Quote
Old 10-30-2004, 07:04 AM   #2
BSOD
 
FuRgy's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 1,692
Default Re: Strange Problem

Don't you have to install drivers and stuff?
__________________

FuRgy is offline   Reply With Quote
Old 10-30-2004, 09:10 AM   #3
Beta Member
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 4
Question Strange Problem

Been there, tried that.
Britannic Ace is offline   Reply With Quote
Old 10-30-2004, 09:25 AM   #4
BSOD
 
FuRgy's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 1,692
Default Re: Strange Problem

Strange...So ure previos graphic cards not even in there, and ure PC boots up with it?????
What was ure previous graphics card?
FuRgy is offline   Reply With Quote
Old 10-30-2004, 12:45 PM   #5
Beta Member
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 4
Question Strange Problem

The current situation is this; the card my monitor is coupled up to is the Voodoo 5, and the other card is just floating about in the motherboard with no monitor in it. I don't know what card it is as it came with an older system and is just installed as 'Default'. Still, if I take it out, my system doesn't boot at all.
Britannic Ace is offline   Reply With Quote
Old 10-30-2004, 01:40 PM   #6
In Runtime
 
gibant1's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 477
Default

Did you uninstall the drivers from the old card before you put the voodoo5 in?

take out the voodoo5
bootup with old card
remove all graphic card drivers
remove old gcard
install voodoo 5
install it's drivers
__________________
Intel Core2Duo 6400 @ 3.4Ghz
4GB Geil 6400 Ultra
3 x 500 Gb Samsung HD
EVGA 8800 Ultra OC
Xifi Fatal1ty
Dell 3007WFP-HC
gibant1 is offline   Reply With Quote
Old 10-30-2004, 10:17 PM   #7
xxcobraxx
 
Join Date: Oct 2004
Location: England
Posts: 6,224
Default Re: Strange Problem

ACE m8 err write get your moniter cable plug it in the onbored grachics then your voodoo... disk install the drivers then once done that restart your pc, then when loaded up click on start,run type DXDIAG in wait for it to load up then at the top click on DISPLY THEN DISABLE YOUR ONBORED GRACHICS THEN ENABLE YOUR OTHER ONE THEN PLUG YOUR MONITER CABE INTO YOUR VOODOO ONE
__________________

__________________
Liveleaker
IAntDemo is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 02:17 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0