Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 05-02-2007, 12:41 AM   #1
Solid State Member
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 11
Default Strange display problem: All Yellow / White Pixels

Hey guys,

I booted up my computer yesterday to find that the screen is bright yellow and white. There are no other colors!

I have no clue what the problem is and it's extremely hard to see what's being displayed on the screen.

I have a new Dell Desktop with an old GeForce 6800 256mb ultra in it which worked fine for about 3 months, up until now.

It isn't a problem with the monitor, because my PS 3, which is hooked up via HDMI displays correctly.

I tried fitting the video card in the slot tightly- it fit.

I also made sure that the extra power cable supplying the video card was attached securly and it seemed to be.

If anyone can help, I would greatly appreciate it.

Thanks
__________________

Milkandrelish is offline   Reply With Quote
Old 05-02-2007, 08:07 AM   #2
Golden Master
 
Raffaz's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 6,798
Send a message via AIM to Raffaz Send a message via MSN to Raffaz Send a message via Yahoo to Raffaz
Default Re: Strange display problem: All Yellow / White Pixels

Try booting into safe mode, what happens then? If it seems ok (256 colours) then go into device manager and uninstall the graphics drivers and reboot, what happens then?
__________________

Raffaz is offline   Reply With Quote
Old 05-02-2007, 09:22 PM   #3
Solid State Member
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 11
Default Re: Strange display problem: All Yellow / White Pixels

yes, the problem still occurs when booted in safe mode.

Any suggestions?
Milkandrelish is offline   Reply With Quote
Old 05-02-2007, 09:41 PM   #4
Omnipotent One
 
Atomic Rooster's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: USA
Posts: 11,161
Send a message via AIM to Atomic Rooster Send a message via Yahoo to Atomic Rooster
Default Re: Strange display problem: All Yellow / White Pixels

It seems your video card may be having problems. You can try contacting the card's manufacturer to see if it's still under warranty and get an RMA for it.

Do you have another video card you can try in it?
Atomic Rooster is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 01:04 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0