Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 10-10-2006, 10:53 PM   #1
Baseband Member
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 22
Default Still having a problem...

hey whats up guys. i bought an ATI 512mb video card. it was about $240. It is an AGP. and my last thread, i said that the pc failed to turn on while the video card was in the AGP slot. so i went and bought a 350watt power supply. (because when the video card is removed, the pc turns on). so then i went to compusa. and he said u may want to bump it up to 450-500. so i bought a 500 watt power supply. same damn problem. ive been running back and forth to compusa for the past 5 days in row cuz i wanna play this card. the first day on my 250watt power supply (factory) and it lasted a day. so thats when i started to buy the new ones.

so i dont really know what the hell's wrong with this thing...do u think i messed the video card up? i can return it anytime...but i thought since the video card was too powerful, it wouldnt get ruined...help me out guys!

NOTE: i know how to install...unless there was a certain order the plugs need to be in. but let me know guys, thanks
__________________

joe645733 is offline   Reply With Quote
Old 10-10-2006, 11:03 PM   #2
Site Team
 
celegorm's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 10,713
Send a message via AIM to celegorm
Default Re: Still having a problem...

have you tried a new card? if not id say its atleast worth a try.
__________________

__________________
"as a fanboy i refuse to admit it and will pull countless things out of my butt to disprove it"

Team Thelegorm! Total Kills: 21 (i iz in uor profile, editsing your sigz)
celegorm is offline   Reply With Quote
Old 10-10-2006, 11:04 PM   #3
Omnipotent One
 
Atomic Rooster's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: USA
Posts: 11,161
Send a message via AIM to Atomic Rooster Send a message via Yahoo to Atomic Rooster
Default Re: Still having a problem...

Sounds like the video card died. You should return it and get a replacement.
Atomic Rooster is offline   Reply With Quote
Old 10-10-2006, 11:08 PM   #4
Daemon Poster
 
culexor's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 1,132
Send a message via AIM to culexor
Default Re: Still having a problem...

yeah just make one more trip to compusa and return the card
__________________
Desktop: Phenom II B50 3.1Ghz, 4GB DDR2 800, Gigabyte MA790X-UD4P, 2x 1TB RAID0, GTX 460 1GB, OCZ 600W, ABS Black Pearl

Laptop: i5 430M 2.26Ghz, 4GB DDR3 1066, 500GB WD Blue, Mobility Radeon HD 5650 1GB (discrete)
culexor is offline   Reply With Quote
Old 10-11-2006, 02:00 AM   #5
Baseband Member
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 22
Default Re: Still having a problem...

lol aright sounds good. thanks guys. any suggestions on a good card. ill be spending 220 bucks..should i stick with a 512? or go to a nice 256?
joe645733 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 05:20 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0