Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 01-17-2007, 04:38 PM   #1
Daemon Poster
 
TibsBeatAll's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 790
Default Steam Doesn't work :(

Well i play a bit of source. But for some reason steam doesn't work.

I completely deleted and reinstalled, but it doesn't work. I'll click the icon, and nothing pops up. When i do ctrl alt del, i can see it running in the processes. But on the bottom right hand corner, the steam icon doesn't pop up either.

What's up? i ran adaware and virus scan. Nothing. Its only Steam that does it. Is there something i can do to fix this?
__________________

__________________
Athlon 64 3800+ @ 2.8 ghz.
Leadtek 6800 350/700 PCI express, different from before.
80 gig Samsung HD SATA x 2
1024 Kingston Hyperx Ram
TibsBeatAll is offline   Reply With Quote
Old 01-17-2007, 07:40 PM   #2
Daemon Poster
 
TibsBeatAll's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 790
Default Re: Steam Doesn't work :(

Herrrrpppppp!!!!
__________________

__________________
Athlon 64 3800+ @ 2.8 ghz.
Leadtek 6800 350/700 PCI express, different from before.
80 gig Samsung HD SATA x 2
1024 Kingston Hyperx Ram
TibsBeatAll is offline   Reply With Quote
Old 01-19-2007, 03:46 PM   #3
Solid State Member
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 6
Default Re: Steam Doesn't work :(

you need to end the steam process and then restart steam or just restart your computer. i have had that similar problem.
eltronator is offline   Reply With Quote
Old 01-19-2007, 04:33 PM   #4
Daemon Poster
 
TibsBeatAll's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 790
Default Re: Steam Doesn't work :(

haha. I've tried that already. The restarts don't work.
__________________
Athlon 64 3800+ @ 2.8 ghz.
Leadtek 6800 350/700 PCI express, different from before.
80 gig Samsung HD SATA x 2
1024 Kingston Hyperx Ram
TibsBeatAll is offline   Reply With Quote
Old 01-22-2007, 04:11 PM   #5
Baseband Member
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 98
Default Re: Steam Doesn't work :(

Make sure that you completly delete and Steam or Valve folders from your HDD. Make sure that there is no steam in your ADD/Remove programs. Go to steampowered.com and try to install again. Make sure it updates and you should be ready to go.
abland007 is offline   Reply With Quote
Old 01-22-2007, 05:16 PM   #6
Golden Master
 
MikeReiner's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 5,053
Send a message via AIM to MikeReiner Send a message via MSN to MikeReiner Send a message via Yahoo to MikeReiner
Default Re: Steam Doesn't work :(

Make sure you remove all the steam/valve related stuff in your registry.
MikeReiner is offline   Reply With Quote
Old 01-22-2007, 05:23 PM   #7
Daemon Poster
 
TibsBeatAll's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 790
Default Re: Steam Doesn't work :(

how? THis is what i did. I uninstalled. Went to control program add/remove programs. Removed steam.

Then i went to program files, and delted anything that said steam on it. Then i went to the search, and typed in steam to see if anything was left. Deleted it.

How do i delete from registry.
__________________
Athlon 64 3800+ @ 2.8 ghz.
Leadtek 6800 350/700 PCI express, different from before.
80 gig Samsung HD SATA x 2
1024 Kingston Hyperx Ram
TibsBeatAll is offline   Reply With Quote
Old 01-22-2007, 05:32 PM   #8
Golden Master
 
MikeReiner's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 5,053
Send a message via AIM to MikeReiner Send a message via MSN to MikeReiner Send a message via Yahoo to MikeReiner
Default Re: Steam Doesn't work :(

Ok, after you make sure that everything relating to steam is uninstalled..

Go to start>run
type in "Regedit"
now, only delete what I tell you to... it's not safe to mindlessly delete stuff in here.

Navigate to HKEY_CURRENT_USER\Software\Valve
Delete everything in that folder.
Now, go to HKEY_LOVAL_MACHINE\SOFTWARE\Valve
Delete everythin in that folder as well.

Now reinstall steam and source.. hopefully this fixes your issue... it has for me.
__________________

MikeReiner is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 05:07 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0