Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 03-23-2008, 03:15 AM   #1
In Runtime
 
Vipul's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 244
Question Sound problems

Hi guys,

the problem here is, whenever i am about 15mints or 30mins into the the computer being turned on, the sound just stops. I cannot hear anything and when i click on the audio icon on the taskbar, a message comes up saying "There are no active mixers devices available". How do i fix this? its so annoying. been happening for about 6months now.

Vipul
__________________

__________________
Intel Core 2 Quad Q8200 2.33Ghz | Asus P5Q SE | Kingston 4GB DDR2 800Mhz | Seagate Barracuda 7200.9 500GB |Gigabyte 9800GTX+ 1GB | Cooler Master Pro 550W | LG W2242T 22" | Thermal Take Soprano RS100 | Windows XP Pro | Fedora |
Vipul is offline   Reply With Quote
Old 03-23-2008, 09:59 AM   #2
Golden Master
 
Kage's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 13,873
Send a message via MSN to Kage
Default Re: Sound problems

Thats weird...

Have you done Virus checks for a random virus that may cause just a random occurance?

Have you tried uninstalling and re-installing updated sound drivers from the manufacturers' website?
__________________

__________________
Abit IP35 Pro / Q6600 G0 / Zalman 9700 / 8800GTS 640mb / 4x 2GB Corsair XMS / X-FI Xtreme M / 1x 1TB / Antec 900 / Logitech Z-5500 / Samsung 20inch
Kage is offline   Reply With Quote
Old 03-25-2008, 02:34 AM   #3
In Runtime
 
Vipul's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 244
Default Re: Sound problems

Ok i fixed it, just had to change the windows audio settings in "services.msc" from run.
__________________
Intel Core 2 Quad Q8200 2.33Ghz | Asus P5Q SE | Kingston 4GB DDR2 800Mhz | Seagate Barracuda 7200.9 500GB |Gigabyte 9800GTX+ 1GB | Cooler Master Pro 550W | LG W2242T 22" | Thermal Take Soprano RS100 | Windows XP Pro | Fedora |
Vipul is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 12:52 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0