Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 05-31-2007, 12:47 PM   #1
Solid State Member
 
Join Date: May 2007
Posts: 14
Default Sound Problems

Hi


I am an internet gamer, and that means I use a headset. I was playing Battlefield 1942, like any other day, and I went to disconnect my headset from the front port of my computer. I normally just rip the green thing out, like I have done hundreds of times, but this time it turned out different. The volume just stopped. When I try to play a song, it says 'No audio input found or there are problems with your sound device.' My speakers are plugged in and the green 'On' light is on. I use 'Creative' speakers and my sound card is an Realtek AC'97 Audigy. If you can help me out, that would be awesome.

Thank you!

Prometheus92
__________________

prometheus92 is offline   Reply With Quote
Old 05-31-2007, 12:49 PM   #2
Golden Master
 
Raffaz's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 6,798
Send a message via AIM to Raffaz Send a message via MSN to Raffaz Send a message via Yahoo to Raffaz
Default Re: Sound Problems

Whats it say in device manager, any problems?
__________________

Raffaz is offline   Reply With Quote
Old 05-31-2007, 01:14 PM   #3
Solid State Member
 
Join Date: May 2007
Posts: 14
Default Re: Sound Problems

says no problem.

Also says there is no audio device input
prometheus92 is offline   Reply With Quote
Old 05-31-2007, 02:12 PM   #4
Fully Optimized
 
Zer0Cool's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 1,599
Default Re: Sound Problems

well try this, go to sound options, and make sure that ur "Realtek AC'97 Audigy." selected as the primary sound output

Also make sure u have the latest drivers:

http://drivers.softpedia.com/get/SOU...ver-A400.shtml
__________________
- Asus P6T Deluxe v2 - Intel i7 920 @4Ghz 1.35v- Prolimatech HS - Cosmos S Case -
- ABS Tagan BZ Series BZ800 PSU
- ATI 5870 - G.SKILL 6GB DDR3 1600 - Razer Barracuda™ AC-1
- 120GB Crucial C300 SSD & 3X WD640AAKS HDD
- Dell 24" 2408WFP & 2407WFP-HC Monitor
Zer0Cool is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 07:59 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0