Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 08-19-2006, 06:48 AM   #11
In Runtime
 
Tech N9ne's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 223
Send a message via MSN to Tech N9ne
Default Re: Sound problem's :(

ohh man crap i dont have system restore enabled for virus reasons hha damnn im boned
__________________

__________________
Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz|2.00 GB DDR2 800mhz|NVIDIA GeForce 8800 GTX OC|Evega Nforce 680 SLI|500 gig HD|
Tech N9ne is offline   Reply With Quote
Old 08-19-2006, 06:07 PM   #12
Solid State Member
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 6
Default Re: Sound problem's :(

re-intall windows?
__________________

trashedteen is offline   Reply With Quote
Old 08-20-2006, 03:59 AM   #13
In Runtime
 
Tech N9ne's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 223
Send a message via MSN to Tech N9ne
Default Re: Sound problem's :(

heck no im not doing that i guess i will just have to live with it
__________________

__________________
Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz|2.00 GB DDR2 800mhz|NVIDIA GeForce 8800 GTX OC|Evega Nforce 680 SLI|500 gig HD|
Tech N9ne is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 03:44 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0