Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 02-16-2005, 08:08 PM   #1
Beta Member
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 2
Angry Sound Problems

I installed xp a while back and there was no sound. I found the drivers for it and installed it. It worked. Today I reinstalled xp and i did the same steps and used the same file as before and there isn't any sound. the mother board has on board sound. The mother board is: MSI SiS645. I think the sound card is SigmaTel. The driver I used before was the AC97. It isn't working anymore and it is very frustrating. If someone could help it would be greatly appreciated.
__________________

nate_rules2002 is offline   Reply With Quote
Old 02-16-2005, 09:23 PM   #2
Daemon Poster
 
zoomtm's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 1,072
Send a message via AIM to zoomtm Send a message via MSN to zoomtm Send a message via Yahoo to zoomtm
Default Re: Sound Problems

did you update the bios? you may have updated it to the wrong model and it disabled it, or you may have disabled it manually
__________________

__________________
Heat: ZoomTm
Ebay: ZoomTm
zoomtm is offline   Reply With Quote
Old 02-16-2005, 09:55 PM   #3
Beta Member
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 2
Default

I have not changed the bios and the audio is enabled.
nate_rules2002 is offline   Reply With Quote
Old 02-16-2005, 10:08 PM   #4
Daemon Poster
 
zero4zero's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 563
Default Re: Sound Problems

The problem you have is that you now have two sound devices.
Go in your BIOS and disable your sound card on your mobo; everything should get back like before, sound will be directed to your Sigma card instead of your mobo sound card.
__________________
Asus P4P800 SE
Intel P4 3.2 Gig 1024 Meg PC3200 cas latency 2.5
RAID 0 2-36.7 Gig SATA WD 10,000 RPM
200 Gig WD ATI ALL-IN-WONDER 9600XT
6500 Kb bandwith Internet Connection
zero4zero is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 10:31 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0