Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Join Computer forums Today

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 09-22-2010, 06:28 PM   #1
Beta Member
Join Date: Sep 2010
Posts: 1
Default Sound Problem

I own a Dell 560 desktop computer and have a slight issue with the sound. I've owned the computer for about 7 months now. The front headphone jack has recently (within the past few days) developed a problem where it crackles when I insert headphones. This hasn't happened for the past 7 months while I owned the computer. When I plug the headphones in the back jack (I usually have speakers plugged in there), I don't notice any crackling. What's gone wrong with the front headphone jack and is there anything I can do to fix it? Thanks!

seahawk is offline   Reply With Quote
Old 09-22-2010, 07:02 PM   #2
Fully Optimized
cboucher's Avatar
Join Date: Jun 2009
Location: USA
Posts: 1,652
Default Re: Sound Problem

You might have a cold or cracked solder joint where the one of the wires are soldered to the jack terminals. If you can get it apart without breaking it, try resoldering the joints.
But I'm trying, Ringo. I'm trying real hard... to be the Shepherd.
cboucher is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 05:33 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0