Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 06-21-2007, 01:36 PM   #1
Daemon Poster
 
GreatHype's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 667
Send a message via AIM to GreatHype
Default Sound problem

I recently restored windows and it asked me if I could hear music when I booted up. I didn't hear any music so I clicked no now when ever a system sound plays its a beep from my cd drive. I have onboard sound so does anyone know how to fix this?
__________________

GreatHype is offline   Reply With Quote
Old 06-21-2007, 01:51 PM   #2
Fully Optimized
 
ssc456's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 4,279
Send a message via MSN to ssc456
Default Re: Sound problem

what you mean by restored windows ? reinstalled or system restore ?

if u installed windows then u would def have to download new drivers for your motherboard (if you have onboard sound) or rivers for your sound card if its seperate ?

you will prob have alot of drivers to install

click start right click my computer

click properties, click the hardware tab,

click device manager and look for anything with a yello ! over it that means its not installed
__________________

__________________
He who has never failed has never attempted anything worth succeeding at.

Dont Eat Animals, Its Not Good For Them And They Dont Like It!
ssc456 is offline   Reply With Quote
Old 06-21-2007, 02:13 PM   #3
Daemon Poster
 
GreatHype's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 667
Send a message via AIM to GreatHype
Default Re: Sound problem

I reinstalled windows, I got it working though I had to go find the original drivers, I just didn't know what the device was called.
GreatHype is offline   Reply With Quote
Old 06-21-2007, 03:56 PM   #4
Fully Optimized
 
blackjack's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 2,945
Send a message via MSN to blackjack
Default Re: Sound problem

Your drivers will be on your Motherboard disc so look there or goto microsoft update and click scan your pc, it should have one in there under hardware
__________________
Compaq Presario CQ5305K-m Intel® Pentium® Dual Core E5300 (2.6 GHz), Windows® 7 Home Premium 64 bit, 2048 MB , Hard drive: 320 Gb, with 18.5 Widescreen
SPURS TILL I DIE (DIAMONDS ARE FOREVER SO ARE SPURS)
TO DARE IS TO DO
blackjack is offline   Reply With Quote
Old 06-22-2007, 07:49 AM   #5
Beta Member
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 2
Smile Re: Sound problem

Also, if you are having difficulties finding the correct audio drivers for your motherboard try driverguide.com I have found them very useful over the years.


couresty of the www.ishift.co.uk team
ishift is offline   Reply With Quote
Old 06-22-2007, 10:03 AM   #6
Daemon Poster
 
GreatHype's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 667
Send a message via AIM to GreatHype
Default Re: Sound problem

I went to the emachines website and downloaded the original audio drivers, I'll bookmark that website ishift for incase something happens again.
__________________

GreatHype is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 01:41 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0