Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 01-08-2009, 10:39 PM   #1
Fully Optimized
 
rohan23's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 4,087
Default Sound Card Issue

So, I recieved my Creative Sound Blaster Fatl1ty Edition in the mail yesterday. I set everything up properly. I don't know how to enable/use the remote. Can anyone help me?
__________________

__________________
Macook 13.3

2.13Ghz Intel Core 2 Duo-2GB DDR2 800 Mhz-500GB Western Digital Caviar Blue- Nvidia 9400M
rohan23 is offline   Reply With Quote
Old 01-08-2009, 11:10 PM   #2
Daemon Poster
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 825
Default Re: Sound Card Issue

what's the exact model # of your card?

Assuming yours is from the Champion series I'm trying to help you find some guidance via Creative's website. Here's the link I'm using: http://support.creative.com/Products...ctDetails.aspx

I'm assuming it has something to do with an IR blaster being plugged in and some software on your cd (or the site) that is used to configure remotes for the card.
__________________

CrossCech is offline   Reply With Quote
Old 01-08-2009, 11:23 PM   #3
Fully Optimized
 
_-..zKiLLA..-_'s Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 3,952
Send a message via AIM to _-..zKiLLA..-_
Default Re: Sound Card Issue

assuming you have everything hooked up in the back>>

it should work just fine. i couldnt find any tutorials or any setups
__________________
My beast lappy: Acer netbook, 1.6ghz atom dual core, 2gb ddr3
My PSN: Kalikid_420
_-..zKiLLA..-_ is offline   Reply With Quote
Old 01-08-2009, 11:26 PM   #4
Fully Optimized
 
rohan23's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 4,087
Default Re: Sound Card Issue

Quote:
Originally Posted by _-..zKiLLA..-_ View Post
assuming you have everything hooked up in the back>>

it should work just fine. i couldnt find any tutorials or any setups
Everything is hooked up as specified by Creative. I'll look in the console.
__________________
Macook 13.3

2.13Ghz Intel Core 2 Duo-2GB DDR2 800 Mhz-500GB Western Digital Caviar Blue- Nvidia 9400M
rohan23 is offline   Reply With Quote
Old 01-08-2009, 11:43 PM   #5
Fully Optimized
 
_-..zKiLLA..-_'s Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 3,952
Send a message via AIM to _-..zKiLLA..-_
Default Re: Sound Card Issue

i cant find squat dude. i guess your on ur own unless someone here has one of these or can find something
__________________
My beast lappy: Acer netbook, 1.6ghz atom dual core, 2gb ddr3
My PSN: Kalikid_420
_-..zKiLLA..-_ is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 12:39 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0