Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Join Computer forums Today

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 05-30-2006, 04:38 PM   #1
In Runtime
Pidge14's Avatar
Join Date: Jan 2006
Posts: 192
Default Sound...

So we just Re-installed Windows XP and I cannot figure out how to get the volume working; when I go into the control panel and click on Sound, Speech, and Audio Devices, it says that I don't even have the speakers hooked up, even though they are. How do I fix it?

Atrix Case w/ 3 Fans (80, 120, 80 MM)
Gigabyte K8U, AMD Dual Core Opteron 170 2GHZ, Kingston 2 Gig Ram (1X2)
XFX GeForce 7600 GS 512MB (AGP 8X)
Sony Cd/Dvd-Rom, WD 250 Gig HDD, Apex 460 Watt PSU
Pidge14 is offline   Reply With Quote
Old 05-30-2006, 04:52 PM   #2
Golden Master
joxley1990's Avatar
Join Date: Oct 2005
Posts: 7,846
Send a message via AIM to joxley1990 Send a message via MSN to joxley1990
Default Re: Sound...

Install the drivers.
joxley1990 is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 03:48 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0