Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 05-28-2009, 09:46 PM   #1
Daemon Poster
 
Techmaster05's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 855
Send a message via AIM to Techmaster05 Send a message via MSN to Techmaster05 Send a message via Yahoo to Techmaster05
Question Something seriously wrong with my Internet ?

This just recently started occuring and im not sure whats going on, i deleted all of my internet files and ran ccleaner and this is still occuring, need help please because i cant get on my messengers and i really need to.

Here are some pics that i took, sorry that their a bit big.





__________________

Techmaster05 is offline   Reply With Quote
Old 05-28-2009, 09:51 PM   #2
Baseband Member
 
Join Date: May 2009
Posts: 92
Default Re: Something seriously wrong with my Internet ?

Your date and time are wrong.

I believe this happened to me before. I may be wrong though.
__________________

pitbull30 is offline   Reply With Quote
Old 05-28-2009, 09:52 PM   #3
Daemon Poster
 
Techmaster05's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 855
Send a message via AIM to Techmaster05 Send a message via MSN to Techmaster05 Send a message via Yahoo to Techmaster05
Default Re: Something seriously wrong with my Internet ?

yes my date and time is messed up to lol, ill try to change that, maybe thats the problem

UPDATE: WOW!!! never knew the date can cause so much trouble lol, thanks for the help bro, everything fixed now
Techmaster05 is offline   Reply With Quote
Old 05-28-2009, 09:57 PM   #4
Daemon Poster
 
GibsonSGKing's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 1,384
Default Re: Something seriously wrong with my Internet ?

You're using IE. That's half of the problem :P
GibsonSGKing is offline   Reply With Quote
Old 05-28-2009, 09:58 PM   #5
Daemon Poster
 
Techmaster05's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 855
Send a message via AIM to Techmaster05 Send a message via MSN to Techmaster05 Send a message via Yahoo to Techmaster05
Default Re: Something seriously wrong with my Internet ?

Quote:
Originally Posted by GibsonSGKing View Post
You're using IE. That's half of the problem :P
um no, thats not even .0000000000000000001% of the problem, hater lol
Techmaster05 is offline   Reply With Quote
Old 05-28-2009, 10:08 PM   #6
Daemon Poster
 
GibsonSGKing's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 1,384
Default Re: Something seriously wrong with my Internet ?

Quote:
Originally Posted by Techmaster05 View Post
um no, thats not even .0000000000000000001% of the problem, hater lol
Lol, I know. I'm just a serious hater of IE =P
And vista for that matter. It's great on a high end system, but for lower end systems it's horrible
GibsonSGKing is offline   Reply With Quote
Old 05-28-2009, 10:12 PM   #7
Daemon Poster
 
Techmaster05's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 855
Send a message via AIM to Techmaster05 Send a message via MSN to Techmaster05 Send a message via Yahoo to Techmaster05
Default Re: Something seriously wrong with my Internet ?

Quote:
Originally Posted by GibsonSGKing View Post
Lol, I know. I'm just a serious hater of IE =P
And vista for that matter. It's great on a high end system, but for lower end systems it's horrible
i guess but im not running windows vista, im running windows 7 ultimate RC and IE is not that bad, i love it because its so user friendly, unlike firefox
Techmaster05 is offline   Reply With Quote
Old 05-29-2009, 12:11 AM   #8
Daemon Poster
 
PokerDegenerate's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 1,465
Default Re: Something seriously wrong with my Internet ?

Yeah I had the same problem tech. When ever I clear the CMOS my time and date reset which is a PITA when your OCing...
__________________

__________________
Raidmax Smilodon Extreme Black Case -|-AMD Phenom II x4 955 BE @ 3829.50 Mhz (18.5 x 207, vcore 1.424, NB 2600 mhz, HT link 2200 mhz) -|- Xigmatek Dark Knight S1283V -|- Gigabyte MA790XT-UD4P Mobo -|- G. Skill 6Gb (3 x 2Gb) DDR3 1333 RAM 7-7-7-18-2t -|- WD Caviar 7200 RPM 1 TB HDD -|- OCZ GameXtreme 700W -|- Radeon 4870 1Gb @ 780/1050 -|- Asus VW202NR 20" wide-screen -|- Windows 7 Professional 64 Bit -|- Saitek Cyborg Keyboard -|- Razer Lachesis Mouse
PokerDegenerate is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 04:07 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0