Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 08-20-2008, 04:01 PM   #1
Fully Optimized
 
DefCon_!1!'s Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 1,733
Send a message via AIM to DefCon_!1! Send a message via MSN to DefCon_!1!
Default some internet trouble, plz help!

ok..so last night, i wanted to create a password for my wireless, so i did, but then decided to get rid of it since it only brodcasts about 3ft away from my house, so there is really no need.

i try to connect back to my internet, but only connect to my network, (local connection only is what it said.)

i have windows try and help me, and it says to plug the calble from my modem to my router into port 2, so i do, and i get internet, but for some reason, when i type in "ipconfig" in CMD, it dosent sow my ip, i cant access my routers settings, and my ps3 cannot obtain my IP address.

any changes i made previous to this happinging to my router i changed back to what it was before, so i dont think it was that


also, i inpluged both modem and router, waited, and pluged back in, nothing, and one more thing, i pluged the cord back into 4, what i usually had it in, and i still get interwebs, but i says im on 2, and the internet light on the router is not on

btw, its a belkin G plus MIMO


plz help, i want to play GTA4 , plus, this port 2 interet is slower than wat i had
__________________

__________________
Gigabyte Z68X-UD4
i5 2500k 4.5ghz with H100 Cooling
2x 560ti @ 950mhz
DefCon_!1! is offline   Reply With Quote
Old 08-20-2008, 06:11 PM   #2
Baseband Member
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 70
Default Re: some internet trouble, plz help!

Get out your owner manual and follow the instructions for resetting the router. It is usually a small hole in the back of the unit.
__________________

movinup is offline   Reply With Quote
Old 08-20-2008, 09:42 PM   #3
Fully Optimized
 
ace777's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 3,110
Default Re: some internet trouble, plz help!

yep most linksys routers its right behing it,you can also type your ip if you know it in the url to access your rouyters config can you access that area?
__________________
2.4 Ghz celeron, 1.25 PNY pc 2700 RAM,PNY VERTIGO 5200 FX , 40 GB HDD
900Mhz 256 RAM , MX 4000, 30 GB HDD
1.9Ghz dual core AMD Athlon 2 GB 384 VRAM 320 Gb HD
2.3 tricore phenom,2 GB RAM , EVGA 9600 GSO,250 GB SSD
2.6 X4 620, 4GB RAM, 9600 GSO, 500 GB HDD/I'm part of The Project
ace777 is offline   Reply With Quote
Old 08-20-2008, 10:12 PM   #4
Fully Optimized
 
DefCon_!1!'s Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 1,733
Send a message via AIM to DefCon_!1! Send a message via MSN to DefCon_!1!
Default Re: some internet trouble, plz help!

Quote:
Originally Posted by ace777 View Post
yep most linksys routers its right behing it,you can also type your ip if you know it in the url to access your rouyters config can you access that area?
ya, the reset button is right there, i would push it, but my dad wants to fiddle around with it first. ugh.

and no, i cant access the config, yet im on the internet. strange.

and also, the family computer cant get internet, yet i can though wireless
__________________
Gigabyte Z68X-UD4
i5 2500k 4.5ghz with H100 Cooling
2x 560ti @ 950mhz
DefCon_!1! is offline   Reply With Quote
Old 08-20-2008, 10:14 PM   #5
Fully Optimized
 
ace777's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 3,110
Default Re: some internet trouble, plz help!

you did type the correct ip address in the url right? there should have been a config username window open.
__________________
2.4 Ghz celeron, 1.25 PNY pc 2700 RAM,PNY VERTIGO 5200 FX , 40 GB HDD
900Mhz 256 RAM , MX 4000, 30 GB HDD
1.9Ghz dual core AMD Athlon 2 GB 384 VRAM 320 Gb HD
2.3 tricore phenom,2 GB RAM , EVGA 9600 GSO,250 GB SSD
2.6 X4 620, 4GB RAM, 9600 GSO, 500 GB HDD/I'm part of The Project
ace777 is offline   Reply With Quote
Old 08-20-2008, 10:19 PM   #6
Fully Optimized
 
DefCon_!1!'s Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 1,733
Send a message via AIM to DefCon_!1! Send a message via MSN to DefCon_!1!
Default Re: some internet trouble, plz help!

ya, the right ip, or atlleast the one that was working before this happend

as i said, before, i ran "ipconfig" in CMD to find out the routers address, now, when i look for it, i get

hsd1.fl.comcast.net

instead of the usuall 192.168.2.1
__________________

__________________
Gigabyte Z68X-UD4
i5 2500k 4.5ghz with H100 Cooling
2x 560ti @ 950mhz
DefCon_!1! is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 05:47 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0