Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 07-26-2009, 09:36 PM   #1
Baseband Member
 
buxtahuda's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 60
Send a message via MSN to buxtahuda Send a message via Yahoo to buxtahuda
Default So... Sound...

Alright, I haven't really experienced this one. My brother has a Lenovo IdeaPad Y730, which is a pretty damned decent computer. It's HDMI ready, so we enjoy hooking it up our massive tv now and again. The first time we did it, it worked perfectly. The second time we had to tweak the sound settings to go to the HDMI cable. Now today, we hooked it up to his new tv at his house; the sound won't work at all. You'll test the speakers and if you're trying to use the tv they won't work at all, but if you use the laptop speakers you'll hear the dings of the test sounds, but it won't play any sound from the net browser, iTunes, etc. Anyone know what's up?
__________________

__________________
*-Livin' Electronically-*
buxtahuda is offline   Reply With Quote
Old 07-26-2009, 09:41 PM   #2
Omnipotent One
 
Atomic Rooster's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: USA
Posts: 11,161
Send a message via AIM to Atomic Rooster Send a message via Yahoo to Atomic Rooster
Default Re: So... Sound...

Weird. When using the HDMI connection, go into the sound properties and make sure the default playback device is the video card.
__________________

Atomic Rooster is offline   Reply With Quote
Old 07-26-2009, 09:43 PM   #3
Baseband Member
 
buxtahuda's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 60
Send a message via MSN to buxtahuda Send a message via Yahoo to buxtahuda
Default Re: So... Sound...

Quote:
Originally Posted by Atomic Rooster View Post
Weird. When using the HDMI connection, go into the sound properties and make sure the default playback device is the video card.
He say's yes, but I don't know myself.
__________________
*-Livin' Electronically-*
buxtahuda is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 12:38 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0