Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 03-05-2008, 08:59 PM   #1
In Runtime
 
eggyhustles's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 113
Default so i think newegg sent me a dead PSU

i start my new build..all excited that i finally have a new pc..go to start it up..and NOTHING.. so im thinkin hmm maybe i installed something wrong...check everything..everything looks good..turn on..NOTHING..damn you newegg
__________________

eggyhustles is offline   Reply With Quote
Old 03-05-2008, 09:01 PM   #2
Guru
 
JogaBonito1502's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: U.S.
Posts: 7,841
Default Re: so i think newegg sent me a dead PSU

Are you 100% sure? Because man. I was just going to order a lappy from them. Now idk if I should..
__________________

JogaBonito1502 is offline   Reply With Quote
Old 03-05-2008, 09:02 PM   #3
Omnipotent One
 
Atomic Rooster's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: USA
Posts: 11,161
Send a message via AIM to Atomic Rooster Send a message via Yahoo to Atomic Rooster
Default Re: so i think newegg sent me a dead PSU

Are you getting any power? Do any lights turn on? Fans spin? Anything?
Atomic Rooster is offline   Reply With Quote
Old 03-05-2008, 09:03 PM   #4
In Runtime
 
eggyhustles's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 113
Default Re: so i think newegg sent me a dead PSU

nope no power at all..i tried it on 6 diff outlets...nothing
eggyhustles is offline   Reply With Quote
Old 03-05-2008, 09:04 PM   #5
Fully Optimized
 
DefCon_!1!'s Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 1,733
Send a message via AIM to DefCon_!1! Send a message via MSN to DefCon_!1!
Default Re: so i think newegg sent me a dead PSU

did u discharge all ur electricty from ur body?
__________________
Gigabyte Z68X-UD4
i5 2500k 4.5ghz with H100 Cooling
2x 560ti @ 950mhz
DefCon_!1! is offline   Reply With Quote
Old 03-05-2008, 09:05 PM   #6
Daemon Poster
 
kjman87's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 806
Send a message via AIM to kjman87
Default Re: so i think newegg sent me a dead PSU

Quote:
Originally Posted by JogaBonito1502 View Post
Are you 100% sure? Because man. I was just going to order a lappy from them. Now idk if I should..

dont let this persuade you otherwise...ive ordered many things from newegg...with only 1 problem but that wasn't there fault anyway...faulty HDD from seagate.

the bad PSU isn't neweggs fault either. its not like they test everything before they ship it...its supposed to be tested from the factory.
__________________
New Desktop: Core i7 860, EVGA P55 SLI, 2x PNY GTX260s in SLI, Antec Quattro 1kW PSU,4GB XMS3 DDR3-1600, Antec 300 Case, 2xSeagate 500GB, 1TB Samsung
Old Desktop: Intel E8400, Seagate 7200.11 500GB HDD, 320GB WD, 250GB Seagate, Asus 9800GTX+,4GB Corsair Ballistix, Asus P5Q Pro, Antec 500W PSU, 2 19" WS
Laptop: HP dv4-1155se
Car~07 Mazda 3s 5spd 2.3L: Simota CAI, Borla Cat-Back, Cat Delete, Lower Engine Mount, 1.5" Drop...and more...haha
kjman87 is offline   Reply With Quote
Old 03-05-2008, 09:06 PM   #7
In Runtime
 
eggyhustles's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 113
Default Re: so i think newegg sent me a dead PSU

Quote:
Originally Posted by DefCon_!1! View Post
did u discharge all ur electricty from ur body?
yes..
eggyhustles is offline   Reply With Quote
Old 03-05-2008, 09:08 PM   #8
Guru
 
JogaBonito1502's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: U.S.
Posts: 7,841
Default Re: so i think newegg sent me a dead PSU

Quote:
Originally Posted by kjman87 View Post
dont let this persuade you otherwise...ive ordered many things from newegg...with only 1 problem but that wasn't there fault anyway...faulty HDD from seagate.

the bad PSU isn't neweggs fault either. its not like they test everything before they ship it...its supposed to be tested from the factory.
Oh ok. I'm going to be investing $1115 on a laptop. A lot of money. I don't want anything to go wrong.
JogaBonito1502 is offline   Reply With Quote
Old 03-05-2008, 09:09 PM   #9
Omnipotent One
 
Atomic Rooster's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: USA
Posts: 11,161
Send a message via AIM to Atomic Rooster Send a message via Yahoo to Atomic Rooster
Default Re: so i think newegg sent me a dead PSU

Is the switch on the back of the power supply in the on (|) position?
Atomic Rooster is offline   Reply With Quote
Old 03-05-2008, 09:11 PM   #10
In Runtime
 
eggyhustles's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 113
Default Re: so i think newegg sent me a dead PSU

Quote:
Originally Posted by Atomic Rooster View Post
Is the switch on the back of the power supply in the on (|) position?
yup
__________________

eggyhustles is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 12:14 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0