Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 07-02-2010, 02:15 PM   #11
In Runtime
 
airsoftkid's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 125
Send a message via AIM to airsoftkid
Default Re: So I don't even know where to start...

Uh, guys and Larisa.. Sorry there..
__________________

airsoftkid is offline   Reply With Quote
Old 07-02-2010, 03:42 PM   #12
In Runtime
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 144
Default Re: So I don't even know where to start...

that would be a bad motherboard my friend i ordered one from ECS a few months ago did the same thing so its most likely your motherboard.
__________________

its snoodles is offline   Reply With Quote
Old 07-02-2010, 05:04 PM   #13
In Runtime
 
airsoftkid's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 125
Send a message via AIM to airsoftkid
Default Re: So I don't even know where to start...

Even though I have a green light on my motherboard, it's a bad motherboard?
airsoftkid is offline   Reply With Quote
Old 07-02-2010, 05:57 PM   #14
Daemon Poster
 
Whyfly??'s Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 976
Default Re: So I don't even know where to start...

Let me get this straight.
When you unplug the 12V the GPU and the power supply power up?
However when you plug in the 12V the GPU and power supply don't power up?
Is that what you're saying? I'm kinda confused.
__________________
Amd Phenom ii 940 3.0 Stock cooler :( :( :(
XFX Geforce 260 Core 216
Antec 1200 with 600 watt Ocz Modxstream Pro
4 gigs DDR2 1066 RAM... 640 gig hard drive
Gigabyte Ud4P-MA790x
Whyfly?? is offline   Reply With Quote
Old 07-02-2010, 07:13 PM   #15
In Runtime
 
airsoftkid's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 125
Send a message via AIM to airsoftkid
Default Re: So I don't even know where to start...

Well, I know the power supply works, because the motherboard light shows, but no the fan doesn't turn on. And I can hear it working, as for the GPU the fan doesn't turn on either when the 12v is plugged in.
airsoftkid is offline   Reply With Quote
Old 07-02-2010, 09:48 PM   #16
Daemon Poster
 
Whyfly??'s Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 976
Default Re: So I don't even know where to start...

Quote:
Originally Posted by airsoftkid View Post
Well, I know the power supply works, because the motherboard light shows, but no the fan doesn't turn on. And I can hear it working, as for the GPU the fan doesn't turn on either when the 12v is plugged in.
And when you unplug the 12V the fans turn on?
__________________
Amd Phenom ii 940 3.0 Stock cooler :( :( :(
XFX Geforce 260 Core 216
Antec 1200 with 600 watt Ocz Modxstream Pro
4 gigs DDR2 1066 RAM... 640 gig hard drive
Gigabyte Ud4P-MA790x
Whyfly?? is offline   Reply With Quote
Old 07-02-2010, 10:28 PM   #17
In Runtime
 
airsoftkid's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 125
Send a message via AIM to airsoftkid
Default Re: So I don't even know where to start...

Yep, you got it. And the yellow diagnostic light on the front comes on.
airsoftkid is offline   Reply With Quote
Old 07-03-2010, 12:49 AM   #18
Daemon Poster
 
Whyfly??'s Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 976
Default Re: So I don't even know where to start...

Whoa that is weird.
That ain't normal at all.
I'm not smart enough to solve that
Someone will jump in
Give it a day
__________________
Amd Phenom ii 940 3.0 Stock cooler :( :( :(
XFX Geforce 260 Core 216
Antec 1200 with 600 watt Ocz Modxstream Pro
4 gigs DDR2 1066 RAM... 640 gig hard drive
Gigabyte Ud4P-MA790x
Whyfly?? is offline   Reply With Quote
Old 07-06-2010, 10:45 PM   #19
In Runtime
 
airsoftkid's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 125
Send a message via AIM to airsoftkid
Default Re: So I don't even know where to start...

Can anyone give me any advice? Please?
__________________

airsoftkid is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 05:20 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0