Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 05-17-2010, 10:27 PM   #1
Baseband Member
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 95
Default slow internet

i have dsl and sometimes my internet connection is 100kbps according to cnet bandwith meter.
same speed with firefox, exploror and google chrome.
i think its spyware. but when i look under running processes i do not see anything unusual ... i was wondering how something could slow down just the internet ...

when i use system restore its fine for a while.

deleted cookies past history. system clean up. defrag.
any help would be great. thanks.
__________________

Amd64 is offline   Reply With Quote
Old 05-17-2010, 11:33 PM   #2
In Runtime
 
AzNVi3t2007's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 155
Send a message via AIM to AzNVi3t2007
Default Re: slow internet

Try resetting your DSL modem as well. What AV/AS program do u have?
__________________

AzNVi3t2007 is offline   Reply With Quote
Old 05-17-2010, 11:47 PM   #3
Fully Optimized
 
Bahawolf's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: United States
Posts: 2,604
Default Re: slow internet

Speed tests are not always accurate -- I've tested my connection on CNET and got a result of 2 down and I have a 50 down connection.

Try a speed test over at speedtest.net and see if you get a different result.
Bahawolf is offline   Reply With Quote
Old 05-18-2010, 07:43 AM   #4
Fully Optimized
 
eslfish's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 1,604
Send a message via AIM to eslfish Send a message via MSN to eslfish Send a message via Yahoo to eslfish
Default Re: slow internet

It could be your service throttling you.
__________________
XFIRE: Lindmando STEAM: Lindmando
Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz (2 CPUs), ~3.0GHz
4094MB RAM 500 GB HD ATI Radeon™ HD 5850 8800 GT
Windows 7 64-bit Ultimate
eslfish is offline   Reply With Quote
Old 05-18-2010, 11:39 AM   #5
Solid State Member
 
Jasthn's Avatar
 
Join Date: May 2010
Posts: 15
Default Re: slow internet

the same thing has been happening to me. I'm not sur why though. I do scan and all, but nothing really happens to help me.
Jasthn is offline   Reply With Quote
Old 05-18-2010, 04:28 PM   #6
Daemon Poster
 
madanchi's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 529
Default Re: slow internet

im with Vrigin emdia and my inetrnet for the past week or so had been goig slower than normal, but its back to normal now
__________________
6950 flashed to 6970 Oc:880cpu 1300memory,2x2gb ddr3 1066,phenomII x4 955 3.2ghz,Tuniq hsf,750w psu,1tb f2 32mb 7200rpm,2tb f4 64mb 7200rpm,cyborg V7, cyborg V3, X-fi creative sounfblaster, Audiophile M-audio,Xclio-windtunnel,Tb7300 graphics tablet
madanchi is offline   Reply With Quote
Old 05-18-2010, 05:03 PM   #7
Daemon Poster
 
hemp's Avatar
 
Join Date: May 2009
Posts: 1,304
Default Re: slow internet

Same here, the past few days I haven't been able to get online and all of a sudden the internet works fine. I have AT&T though.
__________________
Current Rig-I call him Q Core for short
Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q8200 @ 2.33GHz 2.34 GHz|6.0GB RAM|NVIDIA GeForce 9500 GT 1GB|1.5TB @ 7200 RPM|Sound Blaster X-Fi-Xtreme Audio|Vista Home Premium

'"Crapbox 2.0.....Until you put Mac OS X on it, then its called a Mac Pro." -cavemangrinder

"You were sick, but now you're well again, and there's work to do." - Kurt Vonnegut
hemp is offline   Reply With Quote
Old 05-18-2010, 05:14 PM   #8
Fully Optimized
 
eslfish's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 1,604
Send a message via AIM to eslfish Send a message via MSN to eslfish Send a message via Yahoo to eslfish
Default Re: slow internet

Quote:
Originally Posted by hemp View Post
Same here, the past few days I haven't been able to get online and all of a sudden the internet works fine. I have AT&T though.
WE switched from AT&T to Brighthouse. AT&T had okay internet but their HD (for TV) just flat out sucked. BHouse has fast internet but they throttle bandwidth way too much.
__________________

__________________
XFIRE: Lindmando STEAM: Lindmando
Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz (2 CPUs), ~3.0GHz
4094MB RAM 500 GB HD ATI Radeon™ HD 5850 8800 GT
Windows 7 64-bit Ultimate
eslfish is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 03:04 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0