Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 07-09-2006, 05:53 PM   #1
Fully Optimized
 
drumthrasher's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 2,606
Send a message via AIM to drumthrasher Send a message via MSN to drumthrasher Send a message via Yahoo to drumthrasher
Default sli multi-gpu thinger thingy

this bubble pops up every time i start up...

my card, i don't think, supports the sli stuffs...can i make this so it stops coming up?
__________________

__________________
Gateway GT4016 Desktop | CPU: AMD Athlon 64 3700+ @ 2.2GHz | RAM: 2GB (4x512MB) | HDD: 1x200GB, 1x120GB | Video: ATI HD Radeon 4850 512MB | OS: Vista Home Premium x86 SP1, Mac OS X Leopard 10.5.6
drumthrasher is offline   Reply With Quote
Old 07-09-2006, 06:12 PM   #2
Fully Optimized
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 2,276
Default Re: sli multi-gpu thinger thingy

...do you have two 7300gs'? and you're right. they don't run SLi
__________________

__________________
| AMD 3800+ X2 Dual Core Processor | ASUS A8N-e nF4 Ultra | Hitachi Deskstar 250gb 3.0 gb/s | 1gb Corsair Value RAM 2x512 | eVGA geforce 6800GS | sound blaster live! 24-bit | NZXT Trinity Classic chassis | OCZ GameXStream OCZ700GXSSLI PSU |
I was there. In the networking forum for the first time, and it was because.. of 341
kchi55 is offline   Reply With Quote
Old 07-09-2006, 06:17 PM   #3
Fully Optimized
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 1,887
Default Re: sli multi-gpu thinger thingy

Same thing happens with me. I hate it! I can't figure out how to make it go away. My motherboard doesn't support SLI, but my card does.
Jamxx is offline   Reply With Quote
Old 07-09-2006, 06:21 PM   #4
Fully Optimized
 
drumthrasher's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 2,606
Send a message via AIM to drumthrasher Send a message via MSN to drumthrasher Send a message via Yahoo to drumthrasher
Default Re: sli multi-gpu thinger thingy

my board doesn't...and neither does the card. it bothers the heeck out of me...
__________________
Gateway GT4016 Desktop | CPU: AMD Athlon 64 3700+ @ 2.2GHz | RAM: 2GB (4x512MB) | HDD: 1x200GB, 1x120GB | Video: ATI HD Radeon 4850 512MB | OS: Vista Home Premium x86 SP1, Mac OS X Leopard 10.5.6
drumthrasher is offline   Reply With Quote
Old 07-09-2006, 06:22 PM   #5
Fully Optimized
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 2,276
Default Re: sli multi-gpu thinger thingy

Quote:
Originally Posted by Jamxx
Same thing happens with me. I hate it! I can't figure out how to make it go away. My motherboard doesn't support SLI, but my card does.
that's really wierd....my asus a8n-e doesn't support sli, but my 6800gs does... i don't get any sli messages. it doesn't make much sense... to me atleast.
__________________
| AMD 3800+ X2 Dual Core Processor | ASUS A8N-e nF4 Ultra | Hitachi Deskstar 250gb 3.0 gb/s | 1gb Corsair Value RAM 2x512 | eVGA geforce 6800GS | sound blaster live! 24-bit | NZXT Trinity Classic chassis | OCZ GameXStream OCZ700GXSSLI PSU |
I was there. In the networking forum for the first time, and it was because.. of 341
kchi55 is offline   Reply With Quote
Old 07-09-2006, 06:24 PM   #6
Fully Optimized
 
drumthrasher's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 2,606
Send a message via AIM to drumthrasher Send a message via MSN to drumthrasher Send a message via Yahoo to drumthrasher
Default Re: sli multi-gpu thinger thingy


no it doesn't...it shouldn't say that...
__________________
Gateway GT4016 Desktop | CPU: AMD Athlon 64 3700+ @ 2.2GHz | RAM: 2GB (4x512MB) | HDD: 1x200GB, 1x120GB | Video: ATI HD Radeon 4850 512MB | OS: Vista Home Premium x86 SP1, Mac OS X Leopard 10.5.6
drumthrasher is offline   Reply With Quote
Old 07-09-2006, 06:39 PM   #7
BSOD
 
MarxSoccer's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 2,999
Send a message via ICQ to MarxSoccer Send a message via AIM to MarxSoccer Send a message via MSN to MarxSoccer Send a message via Yahoo to MarxSoccer
Default Re: sli multi-gpu thinger thingy

For my SLI board, there's a spot in the BIOS to activate SLI and such, take a peak around in there and see what you find
MarxSoccer is offline   Reply With Quote
Old 07-09-2006, 06:42 PM   #8
Fully Optimized
 
drumthrasher's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 2,606
Send a message via AIM to drumthrasher Send a message via MSN to drumthrasher Send a message via Yahoo to drumthrasher
Default Re: sli multi-gpu thinger thingy

i don't have an sli board!
__________________
Gateway GT4016 Desktop | CPU: AMD Athlon 64 3700+ @ 2.2GHz | RAM: 2GB (4x512MB) | HDD: 1x200GB, 1x120GB | Video: ATI HD Radeon 4850 512MB | OS: Vista Home Premium x86 SP1, Mac OS X Leopard 10.5.6
drumthrasher is offline   Reply With Quote
Old 07-09-2006, 06:53 PM   #9
In Runtime
 
Memphis`'s Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 159
Default Re: sli multi-gpu thinger thingy

yep, ive got the same problem with mine, dont hav an sli motherboard. only started doing it with the new drivers though.
__________________
SilverStone Sugo-Evo / Asus A8N-VM CSM mATX / AMD X2 4400+ @ 2409 / 2GB OCZ @ 2.5-3-2-5 / Antec NeoHe 500W / XFX 7900GTX @ 715-1800 / WD 200GB HD
Memphis` is offline   Reply With Quote
Old 07-09-2006, 06:54 PM   #10
Fully Optimized
 
drumthrasher's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 2,606
Send a message via AIM to drumthrasher Send a message via MSN to drumthrasher Send a message via Yahoo to drumthrasher
Default Re: sli multi-gpu thinger thingy

ya
__________________

__________________
Gateway GT4016 Desktop | CPU: AMD Athlon 64 3700+ @ 2.2GHz | RAM: 2GB (4x512MB) | HDD: 1x200GB, 1x120GB | Video: ATI HD Radeon 4850 512MB | OS: Vista Home Premium x86 SP1, Mac OS X Leopard 10.5.6
drumthrasher is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 01:57 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0