Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 10-08-2007, 11:53 AM   #1
In Runtime
 
sfxhewitt's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 274
Send a message via AIM to sfxhewitt Send a message via MSN to sfxhewitt
Default sli help pleasee

i seen a topic on here that had a program called gpu-z in so i downloaded it and opened it and at the bottem were it says nvidia sli its says its disabled i got sli 8800 gts's how do i enable sli i have a msi 650i mobo
__________________

sfxhewitt is offline   Reply With Quote
Old 10-08-2007, 11:54 AM   #2
Golden Master
 
borat_sagdiyev's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 8,986
Send a message via AIM to borat_sagdiyev Send a message via MSN to borat_sagdiyev
Default Re: sli help pleasee

it should be in your nvidia control panel settings.
__________________

__________________
Core 2 Duo e4500 2.2ghz @ 2.8ghz
evga 650i ultra
2gb 400mhz ram OC'ed to 450
evga geforce 7600GT overclocked
borat_sagdiyev is offline   Reply With Quote
Old 10-08-2007, 11:55 AM   #3
Fully Optimized
 
hascet's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 3,218
Default Re: sli help pleasee

It may sound stupid, but is your bridge on both of the cards?
hascet is offline   Reply With Quote
Old 10-08-2007, 11:56 AM   #4
Golden Master
 
borat_sagdiyev's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 8,986
Send a message via AIM to borat_sagdiyev Send a message via MSN to borat_sagdiyev
Default Re: sli help pleasee

Quote:
Originally Posted by hascet View Post
It may sound stupid, but is your bridge on both of the cards?
yea i just came back to the thread to ask that because i remembered it :P
__________________
Core 2 Duo e4500 2.2ghz @ 2.8ghz
evga 650i ultra
2gb 400mhz ram OC'ed to 450
evga geforce 7600GT overclocked
borat_sagdiyev is offline   Reply With Quote
Old 10-08-2007, 12:05 PM   #5
In Runtime
 
sfxhewitt's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 274
Send a message via AIM to sfxhewitt Send a message via MSN to sfxhewitt
Default Re: sli help pleasee

yeh i have pushed the bridge right on and everest picks up both cards
sfxhewitt is offline   Reply With Quote
Old 10-08-2007, 01:04 PM   #6
Daemon Poster
 
disturbed13's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 1,154
Send a message via Yahoo to disturbed13
Default Re: sli help pleasee

do you have the drivers for both cards to run in sli?
you will need those
disturbed13 is offline   Reply With Quote
Old 10-08-2007, 02:04 PM   #7
In Runtime
 
sfxhewitt's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 274
Send a message via AIM to sfxhewitt Send a message via MSN to sfxhewitt
Default Re: sli help pleasee

yeh i got the latest drivers installed
__________________

sfxhewitt is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 10:31 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0