Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 01-28-2008, 04:28 PM   #1
Solid State Member
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 9
Default Sli Help

I just baught an PNY GeForce 8500GT and I wanted to run it in SLI with my EVGA GeForce 7900GT but i can't find a place for the bridge on the 8500gt. Is there still a way for me to run them in sli or should i just return the 8500gt?
__________________

Nimrod664 is offline   Reply With Quote
Old 01-28-2008, 04:29 PM   #2
In Runtime
 
Pups25228's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 122
Default Re: Sli Help

u have to have 2 of the same card so u would have to have 2 7900GT's to run Sli.
__________________

__________________
AMD Phenom II 940 Black @ 3.4 || Freezer 64 Pro || BFG GTX 280 OC'd || AsRock 780a SLI || 4GB OCZ Reaper 1066|| VelociRaptor 300GB 120GB, 160GB, 500GB HDs || BFG 800W ES-Series || Creative X-Fi USB || Antec 900 || Vista Ultimate 64-bit ||
Pups25228 is offline   Reply With Quote
Old 01-28-2008, 04:31 PM   #3
Solid State Member
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 9
Default Re: Sli Help

what if i buy another 8500gt. how would i run sli because there is no place for the bridge
Nimrod664 is offline   Reply With Quote
Old 01-28-2008, 04:33 PM   #4
In Runtime
 
Pups25228's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 122
Default Re: Sli Help

there should be cause my 8500 has one :/
__________________
AMD Phenom II 940 Black @ 3.4 || Freezer 64 Pro || BFG GTX 280 OC'd || AsRock 780a SLI || 4GB OCZ Reaper 1066|| VelociRaptor 300GB 120GB, 160GB, 500GB HDs || BFG 800W ES-Series || Creative X-Fi USB || Antec 900 || Vista Ultimate 64-bit ||
Pups25228 is offline   Reply With Quote
Old 01-28-2008, 04:34 PM   #5
Solid State Member
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 9
Default Re: Sli Help

were is it because there is no place for a bridge on the top of mine
Nimrod664 is offline   Reply With Quote
Old 01-28-2008, 04:37 PM   #6
In Runtime
 
Pups25228's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 122
Default Re: Sli Help



thats mine, mines right in the top that little hitch with gold covering on it.
__________________
AMD Phenom II 940 Black @ 3.4 || Freezer 64 Pro || BFG GTX 280 OC'd || AsRock 780a SLI || 4GB OCZ Reaper 1066|| VelociRaptor 300GB 120GB, 160GB, 500GB HDs || BFG 800W ES-Series || Creative X-Fi USB || Antec 900 || Vista Ultimate 64-bit ||
Pups25228 is offline   Reply With Quote
Old 01-28-2008, 04:39 PM   #7
Solid State Member
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 9
Default Re: Sli Help


I don't see that on mine
Nimrod664 is offline   Reply With Quote
Old 01-28-2008, 04:40 PM   #8
In Runtime
 
Pups25228's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 122
Default Re: Sli Help

must not be sli enabled. :/
__________________
AMD Phenom II 940 Black @ 3.4 || Freezer 64 Pro || BFG GTX 280 OC'd || AsRock 780a SLI || 4GB OCZ Reaper 1066|| VelociRaptor 300GB 120GB, 160GB, 500GB HDs || BFG 800W ES-Series || Creative X-Fi USB || Antec 900 || Vista Ultimate 64-bit ||
Pups25228 is offline   Reply With Quote
Old 01-28-2008, 04:41 PM   #9
Solid State Member
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 9
Default Re: Sli Help

hmm
are there any i could buy that would run good in sli with a 7900gt from say circuit city or something like that
Nimrod664 is offline   Reply With Quote
Old 01-28-2008, 04:42 PM   #10
Solid State Member
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 9
Default Re: Sli Help

also on the box it says sli enabled
__________________

Nimrod664 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 09:41 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0