Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 03-04-2007, 02:56 PM   #1
Daemon Poster
 
Anubis1980's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 1,308
Send a message via MSN to Anubis1980 Send a message via Yahoo to Anubis1980
Default SLI help

A while back i spent a fortune on my gfx card, expecting decent drivers that run it like its sposed to be run...

Wellll lol. In order for my card to work correctly as SLI, ive found the best drivers to be 93.81's tweaked from Tweaksrus.com. Now when i try and use the latest drivers from Nvidia, untweaked, they dont seem to work. I use NVTRAY and it says in it (on the 93.81) SLI enabled. I can change the modes etc, Whenever i use any other driver, this option disappears, ive selected use multi gpus in the control panel, but im not sure if nvtray is incompatible with certain drivers and SLI or if the card isnt running in sli.

I ran 3dmark and scored a lot less when i dont have 93.81 installed, like 2000 points cos i think sli isnt working. But according to the control panel it says sli is enabled. But like i said, in Nvtray it isnt...

Ive just tried the new Vista drivers (on vista lol), Same thing happens there. The new drivers enabled sli, but nvtray says it isnt enabled. Im not sure what to trust. Is there another way to see if SLI is really enabled and working? And why do the newer drivers not work well on a card that isnt very old.

Hope this makes sense, basically im pissed at my card and the inability for Nvidia to make decent drivers to get the best out of it lol.
__________________

__________________
Intel C2D E6750 (1333fsb) 2.66 @3.5ghz |EVGA 680i SLI Mobo | 2GB Twin XMS ddr800 @ 875 | Leadtek 7950 GX2 Core@601 Mem@1600
500GB IBM/HITACHI Sata2 7200/16MB | 160GB 7200rpm 8mb UDMA133 Maxtor | XION 600w dual 12v 44A total SLI PSU | X-fi Xtreme Music | 22" Widescreen Acer LCD
Anubis1980 is offline   Reply With Quote
Old 03-04-2007, 07:32 PM   #2
Fully Optimized
 
esa193's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 4,210
Send a message via AIM to esa193
Default Re: SLI help

1st wats the card gtx isnt good enough
second besides windows vista drives nvidia drive work just fine dont blame them because u cant figar something out
__________________

__________________
antec 900, q6600, 4G, 500G, 160G, 9800gtx, 780i, 47in 1080ptv, 5.1 surround sound

MacArthur wrestling pwns!
esa193 is offline   Reply With Quote
Old 03-04-2007, 07:37 PM   #3
Omnipotent One
 
Atomic Rooster's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: USA
Posts: 11,161
Send a message via AIM to Atomic Rooster Send a message via Yahoo to Atomic Rooster
Default Re: SLI help

Vista doesn't support SLI.
Atomic Rooster is offline   Reply With Quote
Old 03-05-2007, 03:39 AM   #4
Daemon Poster
 
Anubis1980's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 1,308
Send a message via MSN to Anubis1980 Send a message via Yahoo to Anubis1980
Default Re: SLI help

Sorry double post for some reason
__________________
Intel C2D E6750 (1333fsb) 2.66 @3.5ghz |EVGA 680i SLI Mobo | 2GB Twin XMS ddr800 @ 875 | Leadtek 7950 GX2 Core@601 Mem@1600
500GB IBM/HITACHI Sata2 7200/16MB | 160GB 7200rpm 8mb UDMA133 Maxtor | XION 600w dual 12v 44A total SLI PSU | X-fi Xtreme Music | 22" Widescreen Acer LCD
Anubis1980 is offline   Reply With Quote
Old 03-05-2007, 03:39 AM   #5
Daemon Poster
 
Anubis1980's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 1,308
Send a message via MSN to Anubis1980 Send a message via Yahoo to Anubis1980
Default Re: SLI help

Quote:
Originally Posted by esa193
1st wats the card gtx isnt good enough
second besides windows vista drives nvidia drive work just fine dont blame them because u cant figar something out
Thanks for such a helpful post as ever....

If u looked in my sig u wud see the card is 7950 GX2, hence why the sig is there. And the drivers dont work with my card, nothing to do with me not figuring it out, a lot of other people have had the same problems.

And Vista does now support SLI in beta for 6 and 7 they released a new beta driver i think on the 3rd March.
__________________
Intel C2D E6750 (1333fsb) 2.66 @3.5ghz |EVGA 680i SLI Mobo | 2GB Twin XMS ddr800 @ 875 | Leadtek 7950 GX2 Core@601 Mem@1600
500GB IBM/HITACHI Sata2 7200/16MB | 160GB 7200rpm 8mb UDMA133 Maxtor | XION 600w dual 12v 44A total SLI PSU | X-fi Xtreme Music | 22" Widescreen Acer LCD
Anubis1980 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 09:37 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0