Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Join Computer forums Today

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 06-13-2006, 08:12 AM   #11
Join Date: Jan 2005
Location: Wales
Posts: 5,556
Send a message via MSN to j03
Default Re: sick of my ping!

I have 1MB BroadBand with ukonline, and on my Clan Server (Which i think is in london) I get an average ping of about 14. I live about 15m From my phone exchange, in little old wales

j03 is offline   Reply With Quote
Old 06-13-2006, 05:07 PM   #12
Fully Optimized
gaming_freak's Avatar
Join Date: Jul 2005
Posts: 2,158
Default Re: sick of my ping!

Originally Posted by recon 16
restart the router and the broadband modem(i will explain below). that should fix it, some of them collect a cache (or so i have heard) and you need to clear it which will make it faster. All you have to do to clear it is unplug the router and modem (from the power outlet) wait 30 seconds and plug the MODEM in, then wait another 30 sec. and plug the ROUTER in.
that seems to have helped quite a lot, i'll give it a few days and see if it stays like this otherwise i'll come back

thx for the help

ASUS P6X58D premium | i7 920 D0 @ 4.2GHz | Corsair XMS3 6GB | MSI GTX460 HAWK | OCZ vertex 2 SSD | Coolermaster HAF X case
gaming_freak is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 04:00 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0