Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 01-16-2010, 04:15 PM   #31
Fully Optimized
 
Grantofhell's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 3,762
Default Re: She finally went kaput

Quote:
Originally Posted by foothead View Post
http://www.memtest.org/

you know how to burn an ISO right?
FTFY. 4.00+ is offered on .org.

LINK (since it links the HTML'd link):MemTest.org
__________________

__________________
RD-PC -//- i7 950 // Evga x58 SLI // 3x2 OCZ PC3-12800 // 2x Evga GTX470 // Corsair HX850 // SilverStone TJ07
Grantofhell is offline   Reply With Quote
Old 01-18-2010, 05:51 PM   #32
Daemon Poster
 
dudelewis1's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 765
Default Re: She finally went kaput

No errors are showing in any tests.
I ran memtest overnight and did the WD hdd test about 5 times.
__________________

__________________
Athlon II x2 255 @ 3.1ghz | 4 gb ddr3 ram| 500+80 gb wd hd | Sapphire 5450 | Win7 | Hanns G 20"

Toshiba Satellite | Core2Duo @ 2.0 ghz | 3gb ram | 250 gb hd | lolintelgma | Ubuntu 10.04
dudelewis1 is offline   Reply With Quote
Old 01-18-2010, 06:36 PM   #33
Fully Optimized
 
63083's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 2,129
Default Re: She finally went kaput

What's the CPU temp?
__________________
XPEX Vortex 3620 Mid Tower, Rosewill 450 Watt PSU, MSI P6N SLI Platinum 650i, Intel Celeron D 356, 2GB G.SKILL DDR2 800, Western Digital 40GB, (2) EVGA 7950GT 256MB Video Cards in SLI, HP DVD Multi-Burner, Windows XP.
63083 is offline   Reply With Quote
Old 01-18-2010, 07:20 PM   #34
Daemon Poster
 
dudelewis1's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 765
Default Re: She finally went kaput

Where can I find that? I didn't see it under CPU info.
__________________
Athlon II x2 255 @ 3.1ghz | 4 gb ddr3 ram| 500+80 gb wd hd | Sapphire 5450 | Win7 | Hanns G 20"

Toshiba Satellite | Core2Duo @ 2.0 ghz | 3gb ram | 250 gb hd | lolintelgma | Ubuntu 10.04
dudelewis1 is offline   Reply With Quote
Old 01-18-2010, 07:24 PM   #35
Fully Optimized
 
63083's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 2,129
Default Re: She finally went kaput

Quote:
Originally Posted by dudelewis1 View Post
Where can I find that? I didn't see it under CPU info.
Um, it should be somewhere in the BIOS. It's usualy in a section something like temp monitors or something.
__________________
XPEX Vortex 3620 Mid Tower, Rosewill 450 Watt PSU, MSI P6N SLI Platinum 650i, Intel Celeron D 356, 2GB G.SKILL DDR2 800, Western Digital 40GB, (2) EVGA 7950GT 256MB Video Cards in SLI, HP DVD Multi-Burner, Windows XP.
63083 is offline   Reply With Quote
Old 01-18-2010, 08:13 PM   #36
Daemon Poster
 
VINMAN46's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 1,123
Send a message via AIM to VINMAN46
Default Re: She finally went kaput

its under the first screen you get once you go into bios im using an asus also
VINMAN46 is offline   Reply With Quote
Old 01-18-2010, 08:18 PM   #37
Omnicide now.
 
foothead's Avatar
 
Join Date: May 2009
Location: My own personal hell
Posts: 10,014
Default Re: She finally went kaput

At this point, I would just say it's some sort of software error, throw in a different hard drive and attempt to install your OS on it to see if it works.
foothead is offline   Reply With Quote
Old 01-18-2010, 08:27 PM   #38
Fully Optimized
 
Grantofhell's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 3,762
Default Re: She finally went kaput

I would use a boot CD to back up all data off of the drive and then just reinstall the OS.
__________________
RD-PC -//- i7 950 // Evga x58 SLI // 3x2 OCZ PC3-12800 // 2x Evga GTX470 // Corsair HX850 // SilverStone TJ07
Grantofhell is offline   Reply With Quote
Old 01-18-2010, 08:53 PM   #39
Daemon Poster
 
dudelewis1's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 765
Default Re: She finally went kaput

Yeah I was thinking software error too. The thing is this crappy dell only has 1 SATA slot/port whatever and I don't even have any spare drives. I'll order one soon. Might as well order a whole new set of parts and get a decent system and make a media center out of this one.
__________________
Athlon II x2 255 @ 3.1ghz | 4 gb ddr3 ram| 500+80 gb wd hd | Sapphire 5450 | Win7 | Hanns G 20"

Toshiba Satellite | Core2Duo @ 2.0 ghz | 3gb ram | 250 gb hd | lolintelgma | Ubuntu 10.04
dudelewis1 is offline   Reply With Quote
Old 01-18-2010, 10:39 PM   #40
Omnicide now.
 
foothead's Avatar
 
Join Date: May 2009
Location: My own personal hell
Posts: 10,014
Default Re: She finally went kaput

That'd be cool, though if you have 1080p I would consider a slightly more powerful graphics card.
__________________

foothead is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 10:00 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0