Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Join Computer forums Today

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 05-11-2005, 07:38 AM   #11
In Runtime
Speedydowt's Avatar
Join Date: Jan 2005
Posts: 402

Heya, sounds like the excate problem i had once. all i did was reset the cmos jumper (looks like your about to do the same) if that doesnt work have you tried

Testing your graphics card with another machine?
Testing you moniter on another machine?
This last one may sound out of the ordinary but if thoose things still dont then you could try testing your cpu or motherboard in another machine. As when i has another problem my motherboard Nb had blown.

some food for thought there


|Q6600 @ 4ghzs|
Speedydowt is offline   Reply With Quote
Old 05-11-2005, 09:08 AM   #12
Golden Master
Kage's Avatar
Join Date: Nov 2004
Posts: 13,873
Send a message via MSN to Kage
Default Re: Screen Dosen't Work. Settings Changed.

Some good points there, though I don't think it can be the monitor if its displaying data, and system temps too. So this definitley has something to do with bios since after George changed something, it wouldn't boot anymore.

After clearing the CMOS data, I would also check that all the hardware is plugged in correctly by trying to push them in farther for example.

Those are worth a go though if none of the other tips work, since he did say he had the same sort of problem.

Abit IP35 Pro / Q6600 G0 / Zalman 9700 / 8800GTS 640mb / 4x 2GB Corsair XMS / X-FI Xtreme M / 1x 1TB / Antec 900 / Logitech Z-5500 / Samsung 20inch
Kage is offline   Reply With Quote
Old 05-12-2005, 06:51 AM   #13
Daemon Poster
george's Avatar
Join Date: Mar 2005
Posts: 553
Send a message via MSN to george Send a message via Yahoo to george
Default Re: Screen Dosen't Work. Settings Changed.

Well I tried to do the CMOS thing and I found the battery took it out waited overnight and put it back in. It reset but did nothing. I remembered the other stick of RAM I had put in ages ago and tried to put it into the BIOS and everything is running smooth with the run up but mum got one of her friends to fix the screen and now it's all good.

Thanx for everyone's help.

george is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 02:57 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0