Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 08-09-2014, 07:06 AM   #1
In Runtime
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 104
Question Samsung 840 EVO SSD - Poor Readings?

Hi all,

Seem to have a bit of a problem.. my Samsung EVO 840 is reporting low readings.. when others appear to have the bars maxed out? I certainly have the SSD connected to a SATA3 port with the accompanying SATA cable, AHCI is enabled too... why is it possibly giving these readings?

Many thanks in advance!
Attached Images
File Type: png Capture.PNG (63.4 KB, 7 views)
__________________

__________________
datkins91 is offline   Reply With Quote
Old 08-09-2014, 07:10 AM   #2
In Runtime
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 104
Default Re: Samsung 840 EVO SSD - Poor Readings?

Additionally..

I know it's configured for maximum reliability.. but I was getting similar readings before I changed that.
Attached Images
File Type: png Capture2.PNG (51.6 KB, 6 views)
__________________
datkins91 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 09:02 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0