Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 04-18-2006, 01:01 AM   #1
In Runtime
 
dmb51599's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 202
Default Runs like crap!!

Just got my new system together a few days ago and its kind of a turd! I think its due to the 512 Ram, I will have a total of 2gb by wed. ASUS mobo, 3700+, 6600GT, SATA HD.... thought it should be faster than what it really is. I am also getting this wierd thing when I play games my screen almost looks like a tv with poor reception, almost like static and such popping up... anyone have any ideas?? THANKS!!!!!
__________________

__________________
Eat Drink and be Merry!

AMD X2 4200+, 2 GB Corsair RAM, ASUS A8N5X, 6600GT, 120GB Seagate SATA, Thermaltake 430w PSU and lots of fans!! WOOT!!!
dmb51599 is offline   Reply With Quote
Old 04-18-2006, 01:16 AM   #2
Daemon Poster
 
pctechmike's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 836
Send a message via AIM to pctechmike Send a message via MSN to pctechmike
Default Re: Runs like crap!!

It could be the refresh rate of the monitor. Check the refresh rate on your monitor, and try tweeking it in the control panel. If not, sounds like something in the settings.
__________________

__________________
Pctechmike
www.adequateitsolutions.com
Please Add To My Rep If I Helped You
pctechmike is offline   Reply With Quote
Old 04-18-2006, 01:35 AM   #3
In Runtime
 
dmb51599's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 202
Default Re: Runs like crap!!

MY refresh rate is 85hz.
__________________
Eat Drink and be Merry!

AMD X2 4200+, 2 GB Corsair RAM, ASUS A8N5X, 6600GT, 120GB Seagate SATA, Thermaltake 430w PSU and lots of fans!! WOOT!!!
dmb51599 is offline   Reply With Quote
Old 04-18-2006, 01:43 AM   #4
BSOD
 
Deathstar's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 756
Default Re: Runs like crap!!

Sounds to me like artifacts, snow type graphical anomalies. Could you post a screen shot of the problem please. What driver are you running your 6600GT on? any overclocking? Are all your m/board drivers updated?
Deathstar is offline   Reply With Quote
Old 04-18-2006, 02:19 AM   #5
In Runtime
 
dmb51599's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 202
Default Re: Runs like crap!!

Thats what it is!! All of my drivers are up to date and no verclocking of any sort.
__________________
Eat Drink and be Merry!

AMD X2 4200+, 2 GB Corsair RAM, ASUS A8N5X, 6600GT, 120GB Seagate SATA, Thermaltake 430w PSU and lots of fans!! WOOT!!!
dmb51599 is offline   Reply With Quote
Old 04-18-2006, 03:49 AM   #6
Fully Optimized
 
gaming_freak's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 2,158
Default Re: Runs like crap!!

screen shot would help...
__________________

__________________
ASUS P6X58D premium | i7 920 D0 @ 4.2GHz | Corsair XMS3 6GB | MSI GTX460 HAWK | OCZ vertex 2 SSD | Coolermaster HAF X case
gaming_freak is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 01:30 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0