Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Join Computer forums Today

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 06-20-2005, 08:28 AM   #11
Fully Optimized
Dishdog's Avatar
Join Date: Feb 2005
Posts: 2,801
Default Re: Omfg

not to be a A-hole but next time make a better thread title.
(I agree. I changed it. setishock)

as everybody else has said update firmware and intall the latest drivers

CPU-Intel Pentium 4 630 3.0Ghz / 2MB Cache ~~OS Windows XP SP2
MOBO-Gigabyte 8I915P Duo Pro Intel Socket 775 (PCI-E)~~HDD-Western Digital 160GB(SATA)
PSU-Aspire 500W ATX~~RAM-1GB PC3200 DDR SDRAM (512x2 Dual Channel)
GPU-MSI GeForce 6600 GT(PCI Express)~~Monitor Viewsonic VA902B 19" 8ms~~ ATI TV Wonder Pro (TV Tuner)
~~Still to come~~: eVGA e-GeForce 7800 GT
Dishdog is offline   Reply With Quote
Old 06-20-2005, 09:40 AM   #12
Site Team
root's Avatar
Join Date: Mar 2004
Posts: 7,872
Default Re: Omfg

I find it concerning that nobody has asked whether your computer can still contact the router...

it has an IP address, can you ping the router?
if it has a wired port does this still work.
do the activity lights for the wired network/wireless network/internet show any traffic passing through.

does the wireless card in your computer loos connectivity with everything, is there another wireless device you could test this with.

is it just your computer that looses connectivity or are there other computers sharing that connection on the wireless LAN,

Is the wireless LAN secured?

how thick are the walls in your property, does the signal strength go from really strong to absolutly nothing, or is it weak to start with? does the weather intefeere with the radio signal?

Drivers and firmware are a routine upgrade, but they often won't fix a problem that just happens like this seems to have.

root is offline   Reply With Quote
Old 06-20-2005, 10:05 AM   #13
Fully Optimized
Kalgatha's Avatar
Join Date: Jun 2005
Posts: 2,102
Send a message via AIM to Kalgatha Send a message via Yahoo to Kalgatha

...uhh..stupid question...but a sincer one... how do you make a secure network?
all i know how to do is run the wizard and after that it still says unsecured network

This is high jacking a thread and it's considered bad form here. Start your own thread.
Kalgatha is offline   Reply With Quote
Old 06-20-2005, 04:27 PM   #14
In Runtime
Join Date: Feb 2005
Posts: 412
Send a message via AIM to Tweak
Default Re: Router problems

usually i can just reinstall the software and it will work...ill try to update software and get back to you, thanks
(sry for the obscure title but at that moment i was really pissed off)

Tweak is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 12:46 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0