Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 05-02-2004, 02:54 AM   #1
Daemon Poster
 
GeforcebOY's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 1,251
Default Reseting.

Right i have had this post before . When my computer is loading it just resets it self when it gets to the Destop . It only does every other time or so but it gets a right pain in the A$$ cause you switch it on and then it resets and sometimes it does it a few times in a row . It also did it one futuremark once as well.

Like i said i posted this a while back and toke your guys advice of upgrading powersupply. So i got myself a 500W one and there and the problem is still here .
Please Help.
__________________

__________________
AMD FX57 - 2Gb DDR - 200Gb HDD - 512Mb X1800 XTPE - DVD Dual Layer - Creative XFi Fatality FPS - Windows Media Center 2005
3D Mark 05 : 9600
3D Mark 06 : 3800
GeforcebOY is offline   Reply With Quote
Old 05-03-2004, 09:30 AM   #2
Guru
 
Lord Kalthorn's Avatar
 
Join Date: Dec 2003
Location: Britain
Posts: 13,293
Send a message via MSN to Lord Kalthorn
Default

Hmmm...

I'm not entirely sure what to say about that. You certainly have strong enough RAM so its not that, enough Processor so its not that. Have you looked int eh case for any loose connections?
__________________

__________________
A Knight is sworn to Honour. His heart knows only Virtue. His blade defends the helpless. His might upholds the Weak. His word speaks only truth. His wrath undoes the Wicked.
Lord Kalthorn is offline   Reply With Quote
Old 05-03-2004, 10:58 AM   #3
Daemon Poster
 
GeforcebOY's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 1,251
Default Re: Reseting.

Yeah i found the problem out it was that i was running my Graphics,Harddrive,DVD,DVD RW off on string of molex connectors.
__________________
AMD FX57 - 2Gb DDR - 200Gb HDD - 512Mb X1800 XTPE - DVD Dual Layer - Creative XFi Fatality FPS - Windows Media Center 2005
3D Mark 05 : 9600
3D Mark 06 : 3800
GeforcebOY is offline   Reply With Quote
Old 05-03-2004, 12:28 PM   #4
Guru
 
Lord Kalthorn's Avatar
 
Join Date: Dec 2003
Location: Britain
Posts: 13,293
Send a message via MSN to Lord Kalthorn
Default Re: Reseting.

Quote:
Originally Posted by GeforcebOY
Yeah i found the problem out it was that i was running my Graphics,Harddrive,DVD,DVD RW off on string of molex connectors.
Lol! That would probably do it!
__________________
A Knight is sworn to Honour. His heart knows only Virtue. His blade defends the helpless. His might upholds the Weak. His word speaks only truth. His wrath undoes the Wicked.
Lord Kalthorn is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 06:23 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0