Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 01-19-2005, 09:37 AM   #11
Solid State Member
 
Hamill's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 18
Default Re: Really Annoying Problem!!!

This is unlikely to be the problem but make sure that your cipher strength is 128-bit. To check this open your browser click 'help' at the top and then click 'About Internet Explorer'
__________________

Hamill is offline   Reply With Quote
Old 01-19-2005, 09:56 AM   #12
Fully Optimized
 
99nasha's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 2,995
Default

Im not on my computer t the moment but what if internet explorer does not have this?
__________________

99nasha is offline   Reply With Quote
Old 01-19-2005, 03:18 PM   #13
Fully Optimized
 
99nasha's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 2,995
Default

Yes my computer does have this. Does anybody else have any ideas?
99nasha is offline   Reply With Quote
Old 01-20-2005, 01:54 AM   #14
Daemon Poster
 
zero4zero's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 563
Default Re: Really Annoying Problem!!!

Hum, what is a system restore!
What I would recommend is that you access your control panel, then go to the Add/ Remove section. Once there, on the left you will see "installed windows programs" click on it.
The next pop up window, you will see names of Microsoft Software, if there is a check mark beside the internet explorer icon, uncheck it.
Now close this window and you will be in the window that shows your installed programs, look for anything that has internet explorer in it and remove it. Once this is done, there is a little box on top of the list of installed programs you have, which is marked::::show are windows updates. If you see any internet explorer programs there remove it.
Once this is done, restart your system, and go to your accessories>system tools> disk cleanup and check every box and clean everything.
Now, go to microsoft website , download and install internet explorer.
If after this, you still have problem, click start and then HELP. Write internet explorer, you should be directed to a troubleshooter.
__________________
Asus P4P800 SE
Intel P4 3.2 Gig 1024 Meg PC3200 cas latency 2.5
RAID 0 2-36.7 Gig SATA WD 10,000 RPM
200 Gig WD ATI ALL-IN-WONDER 9600XT
6500 Kb bandwith Internet Connection
zero4zero is offline   Reply With Quote
Old 01-21-2005, 06:06 AM   #15
Fully Optimized
 
99nasha's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 2,995
Default Re: Really Annoying Problem!!!

Quote:
Originally Posted by zero4zero
Once this is done, there is a little box on top of the list of installed programs you have, which is marked::::show are windows.
I didnt get this bit...
__________________

99nasha is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 09:51 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0