Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Join Computer forums Today

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 09-11-2005, 09:42 AM   #1
Baseband Member
Join Date: May 2005
Posts: 37
Default RAID Settings

I have the following set up...

msi neo4 platinum mobo
1gb (2x512mb) corsair ram
xfx geforce 6600gt
maxtor sata 120gb hard drive
sony dvd rom/cd rw
amd athlon 3200
500w psu

As i only have one SATA hard drive is it ok to turn the RAID to 'disabled' in the BIOS settings? As I guess it isn't used.


sensesfail is offline   Reply With Quote
Old 09-11-2005, 10:30 AM   #2
Golden Master
Tommy Boy's Avatar
Join Date: Jul 2004
Location: USA
Posts: 8,463
Send a message via Yahoo to Tommy Boy
Default Re: RAID Settings

yeah, it should be okay to do that. you're not using raid so you can disable it.

When all else fails...Ham Radio!

I still have the same old HP DV9700T laptop I've had for years...still kickin'
Tommy Boy is offline   Reply With Quote
Old 09-11-2005, 01:08 PM   #3
neochivers's Avatar
Join Date: Aug 2005
Posts: 1,533
Default Re: RAID Settings

sounds fine .. if it dosnt work turn it back on
neochivers is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 12:03 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0