Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 03-25-2006, 10:25 PM   #1
Baseband Member
 
Stonyman65's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 83
Question quicktime

Hey I'm new here my name is Rick... or stony if you wanna call me by my screen name.. but anyways I'm new here and i am sort of new too computers, but i know enough to get by.

so.. on to my problem I have quicktime, and Itunes (free version) but when ever I try to watch or listen to things on webpages or view flash animations or something I get a fadded quicktime symbol with a question mark.. I don't understand why it's not working... it's kind of like one day it just stopped. I have the new version (i think it's 7.0.0.3 or something) but it won't work is it just a problem with my system or do i need more plug-ins?

here my system:

Windows xp Home edition with Service Pack 2
Biostar P4VTG 7.8 motherbaord
256MBs or RAM
27GB hard drive (about 10 of wich are left.)
Saphiretech Radeon 92500 128MB videocard
Direct X 9.0

as you can see it's kind of out dated...... but is there anything i can do to fix this?

Thanks,

-Rick
__________________

Stonyman65 is offline   Reply With Quote
Old 03-26-2006, 01:18 AM   #2
Daemon Poster
 
thebigdintx's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 1,272
Default Re: quicktime

welcome to computerforums!! try updating to the latest version of quick time...it's 7.0.4
__________________

thebigdintx is offline   Reply With Quote
Old 03-26-2006, 07:19 PM   #3
Baseband Member
 
Stonyman65's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 83
Default Re: quicktime

Thats the version I have. Any other suggestions?

thanks,
Rick
Stonyman65 is offline   Reply With Quote
Old 03-28-2006, 07:11 PM   #4
Baseband Member
 
Stonyman65's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 83
Exclamation Re: quicktime

nothing is working man. I need some more help.
Stonyman65 is offline   Reply With Quote
Old 03-28-2006, 08:26 PM   #5
Daemon Poster
 
thebigdintx's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 1,272
Default Re: quicktime

maybe you are going to have to uninstall itunes and quicktime, and try installing them again and see if that fixes the problem.
thebigdintx is offline   Reply With Quote
Old 03-29-2006, 07:16 PM   #6
Baseband Member
 
Stonyman65's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 83
Default Re: quicktime

I would but wouldn't that delete my itunes Library? i did a new install but i didn't un install it first, just overwrited the old file.
__________________

Stonyman65 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 10:19 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0