Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 06-02-2005, 07:09 PM   #1
Beta Member
 
akifbayram's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 5
Send a message via AIM to akifbayram Send a message via MSN to akifbayram Send a message via Yahoo to akifbayram
Question Question

Can anyone tell me why My second Hard drive has a compact flash icon and when I put a SD card in my reader, (My reader shows 2 drives, MultiMedia and compact flash) the icon that say removable drive says Multi Media. I think the computer is confused. I uninstalled every driver and HD an put it back together. Can someone answer me?

http://i3.photobucket.com/albums/y63...ram/Image2.jpg
__________________

akifbayram is offline   Reply With Quote
Old 06-02-2005, 07:22 PM   #2
xxcobraxx
 
Join Date: Oct 2004
Location: England
Posts: 6,224
Default Re: Question

Sony
__________________

__________________
Liveleaker
IAntDemo is offline   Reply With Quote
Old 06-02-2005, 07:27 PM   #3
In Runtime
 
Join Date: May 2005
Posts: 427
Default

Me and Lenovo are both good too...
r53s is offline   Reply With Quote
Old 06-02-2005, 07:29 PM   #4
Beta Member
 
akifbayram's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 5
Send a message via AIM to akifbayram Send a message via MSN to akifbayram Send a message via Yahoo to akifbayram
Default Re: Question

Dudes Answer My Question!!!
akifbayram is offline   Reply With Quote
Old 06-02-2005, 07:51 PM   #5
Golden Master
 
jac006's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 5,810
Send a message via AIM to jac006
Default Re: Question

then what's with the poll? ok... just change the icon dude. mebbe an error... who knows.
__________________
Macbook Pro and Logitech z5500s. All you really need.
jac006 is offline   Reply With Quote
Old 06-02-2005, 10:26 PM   #6
Fully Optimized
 
Join Date: May 2005
Posts: 1,690
Default Re: Question

How are all the drives hooked up?
just saying why is this this way when we have no other info doesn't help to get an answer. Try to be a little more explicit
lurkswithin is offline   Reply With Quote
Old 06-02-2005, 11:41 PM   #7
Fully Optimized
 
Dishdog's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 2,801
Default Re: Question

Sony
__________________

__________________
CPU-Intel Pentium 4 630 3.0Ghz / 2MB Cache ~~OS Windows XP SP2
MOBO-Gigabyte 8I915P Duo Pro Intel Socket 775 (PCI-E)~~HDD-Western Digital 160GB(SATA)
PSU-Aspire 500W ATX~~RAM-1GB PC3200 DDR SDRAM (512x2 Dual Channel)
GPU-MSI GeForce 6600 GT(PCI Express)~~Monitor Viewsonic VA902B 19" 8ms~~ ATI TV Wonder Pro (TV Tuner)
~~Still to come~~: eVGA e-GeForce 7800 GT
Dishdog is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 02:04 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0