Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Join Computer forums Today

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 02-21-2008, 08:52 PM   #1
Neodude112320's Avatar
Join Date: Feb 2006
Location: Australia
Posts: 8,471
Send a message via MSN to Neodude112320
Default PSU Kille mobo and CPU?

Ok,Im Fixing a clients PC.What would happen is,the computer would work for 20 minutes,and then freeze,and not turn on at all for a good hour.

So i replaced the PSU,and then went about booting windows,It was BSOD'ing.

So i tried booting off 2 boot discs and it wouldnt boot off 'em,i tried Ubuntu live disc,Still nothing.I ran a MEMtest,and the RAM was fine.I did a motherboard test and it was producing errors.

So i replaced the motherboard,and now the CPU Wont work.Is it possible that the Ailing PSU killed both the Motherboard an the CPU?
Desktop:BitFenix Survivor~Gigabyte GA-P67A-UD3R~ i7 2600K @ 4hz~AMD 6870 1GB~12gb Team Elite DDR3 1333~3xWD In RAID5~W7 Ult
Laptop:Alienware M11x~ i7-2637M 1.7GHz~16GB 1333MHz DDR3~GeForce GT 540M~W7 Ult
Neodude112320 is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 06:31 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0