Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Join Computer forums Today

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 08-10-2006, 03:04 PM   #11
Daemon Poster
THEpiGUY's Avatar
Join Date: Mar 2006
Posts: 598
Send a message via AIM to THEpiGUY
Default Re: PSU issues?

Alright, thanks for the advice. I'll stick with the 520W PowerStream. But the problem is, it was still restarting even before I began overclocking, I think all the voltage settings in my BIOS were set to "AUTO". If I remember right, it was at 1.4-1.45V@2400MHz before I started overclocking...I'll try the voltages out at 1.55V to see if it's more stable. And just to answer some of the more detailed questions: I do indeed have a SD model rather than a Venice, I have air cooling (AC Freezer 64 Pro), and I've tried numerous FSB*multiplier combinations, currently I'm at 311*9 so I could get the RAM MHz up. I couldn't get anything below a 9x multiplier to bring up a windows loading screen no matter how much I messed with the FSB & voltages.

ASUS A8N32 SLI-Deluxe, AMD Athlon X2 3800+ @ 2.8GHz, eVGA 8800GTS 320MB, 2GB Corsair XMS DDR400, 160GB WD HDD + 320GB Seagate Barracuda 7200.10, AC Freezer 64 Pro, 700W OCZ GameXStream, NZXT Zero :D

I think I've decided to leave... maybe I'll come back sometime.
THEpiGUY is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 07:24 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0