Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 07-06-2005, 04:38 AM   #1
dbc
Beta Member
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 2
Default Problems with sound card. (CMI8738)

Hi!

I got Abit AI7 mobo.
I want to update my hardware with Live Theater 5.1 sound card, but the sound card don't work.
Actually sound card works great, but not with my PC.
I can install the sound card, but there are no sound.
When I run applications with sound, pc freezes for a few seconds.
I don't know where is the problem. Can you help me?
I have:
+ Updated mobos BIOS
+ Disabled onboard sound card
+ Cleared the cmos
+ removed all other PCI devices from slots.
+ tried to put the card in another PCI slot.

There ar no IRQ conflicts.
Actualy I have the same problem with my Avermedia Go 007 Tv card. It just don't work.
Sorry about my english.
__________________

dbc is offline   Reply With Quote
Old 07-06-2005, 08:23 AM   #2
Golden Master
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 13,091
Default Re: Problems with sound card. (CMI8738)

How old's the card?
__________________

lhuser is offline   Reply With Quote
Old 07-06-2005, 08:48 AM   #3
dbc
Beta Member
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 2
Default

Sound card is ~2-3 years old.
dbc is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 03:34 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0