Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 10-21-2006, 10:03 PM   #1
Beta Member
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 3
Default Problems with my Internet Connection

Hey all.. i have a very frusterating problem on my hands.

Here's my setup. I have 3 total PC's in my house. This is the main one. It has a router (Linksys blue and black 2.4ghz one) And 2 other PC's are connected to the internet through it, wirelessly.

This pc's all up and running. However, for the other two, they both say "NEXTWORK CABLE UNPLUGGED". NOTHING'S UNPLUGGED!!!

WHAT DO I DO!?!? Argh!!!

Thanks =)
__________________

weeman1907 is offline   Reply With Quote
Old 10-21-2006, 10:07 PM   #2
In Runtime
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 123
Default Re: Problems with my Internet Connection

how do you have you cable pluged into your router?
__________________

xxc00lmanxx is offline   Reply With Quote
Old 10-21-2006, 10:09 PM   #3
Beta Member
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 3
Default Re: Problems with my Internet Connection

the power cable's plugged into the left (of course duhh lol) then it goes BLUE WIRE into the Ethernet port (just 1 wire) then the WHITE WIRE goes into the Internet port.


The following lights are lit up on the router.

Power, Wireless-B, Ethernet, and Internet.
weeman1907 is offline   Reply With Quote
Old 10-21-2006, 10:14 PM   #4
In Runtime
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 123
Default Re: Problems with my Internet Connection

How did you conect the other wises that go from the router to the computers, are then in slot 1 and 2 or are the just randomly put in, becuase sometimes if they are not in the right port they sometimes dont recognize that there something in them like mine router.
xxc00lmanxx is offline   Reply With Quote
Old 10-21-2006, 10:15 PM   #5
Beta Member
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 3
Default Re: Problems with my Internet Connection

u mean the ethernet port? its plugged into port 3. Should i try plugging it into port 1, 2, then 4?
weeman1907 is offline   Reply With Quote
Old 10-21-2006, 10:17 PM   #6
In Runtime
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 123
Default Re: Problems with my Internet Connection

try that.

ill get back to you 2morrow im going to bed
xxc00lmanxx is offline   Reply With Quote
Old 10-22-2006, 06:03 AM   #7
Golden Master
 
Raffaz's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 6,798
Send a message via AIM to Raffaz Send a message via MSN to Raffaz Send a message via Yahoo to Raffaz
Default Re: Problems with my Internet Connection

Have you set the wireless connections up? Can the wireless ones even get a connection. Try the ping command from them to see if they have a physical connection
__________________

Raffaz is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 05:48 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0