Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 01-16-2007, 04:23 PM   #1
Baseband Member
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 87
Default Problems Installing XP (NEW PC)

I have a new PC which i had a previous problem with that i created a thread about but all those problems are cleared up now. So i put my WINXP cd into my cd-drive and the computer loads it up. I get to the screen of if i want to install a third party SCSI drive, then if i want to run an automated system recovery, then it goes on to loading up the files. But when it's loading Kernell Debugger DLL it always freezes and i have to restart the PC.

Also is there any way of turning off the computer without switching off the PSU? I press the power button but it doesnt do anything. I also know that everytime i switch it off from the PSU the Bios need to be resetted so im never able to save them.

Thanks.
__________________

hankthetank is offline   Reply With Quote
Old 01-16-2007, 04:25 PM   #2
muz
Golden Master
 
muz's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 6,928
Default Re: Problems Installing XP (NEW PC)

hmm if it has a reset button press the power button and the reset button .

anyways ya problem could be a
scratched or dirty cd
dodgy cd driver
other hardware problems (not likely)
__________________

__________________
Desktop-AMD Athlon 64 X2 6000+-2GB Elixer DDR2 800 250gb+500gb+500gb+120gb
Laptop-Apple Macbook Pro 13" Intel core i5(2.3ghz) 4gb Ram 320gb hard drive
muz is offline   Reply With Quote
Old 01-16-2007, 04:29 PM   #3
Daemon Poster
 
kjman87's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 806
Send a message via AIM to kjman87
Default Re: Problems Installing XP (NEW PC)

try holding to power button for like 10 seconds or so.
__________________
New Desktop: Core i7 860, EVGA P55 SLI, 2x PNY GTX260s in SLI, Antec Quattro 1kW PSU,4GB XMS3 DDR3-1600, Antec 300 Case, 2xSeagate 500GB, 1TB Samsung
Old Desktop: Intel E8400, Seagate 7200.11 500GB HDD, 320GB WD, 250GB Seagate, Asus 9800GTX+,4GB Corsair Ballistix, Asus P5Q Pro, Antec 500W PSU, 2 19" WS
Laptop: HP dv4-1155se
Car~07 Mazda 3s 5spd 2.3L: Simota CAI, Borla Cat-Back, Cat Delete, Lower Engine Mount, 1.5" Drop...and more...haha
kjman87 is offline   Reply With Quote
Old 01-16-2007, 04:31 PM   #4
muz
Golden Master
 
muz's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 6,928
Default Re: Problems Installing XP (NEW PC)

also try pressing ctrl alt and delete on the keyboard this sometimes works in the bios
__________________
Desktop-AMD Athlon 64 X2 6000+-2GB Elixer DDR2 800 250gb+500gb+500gb+120gb
Laptop-Apple Macbook Pro 13" Intel core i5(2.3ghz) 4gb Ram 320gb hard drive
muz is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 02:20 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0