Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 09-26-2005, 04:33 PM   #11
Solid State Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 11
Default Re: Problems with installing

I will try the utility disc and see if that will work, thank you
__________________

monte_cristo_85 is offline   Reply With Quote
Old 09-28-2005, 06:17 PM   #12
Solid State Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 11
Default Re: Problems with installing

Just so you guys my hard drive is

1st Gen. Western Digital Caviar SE 250GB
__________________

monte_cristo_85 is offline   Reply With Quote
Old 09-28-2005, 11:19 PM   #13
Solid State Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 11
Default Re: Problems with installing

Ok utility did not work until i finally relized the problem. In BIOS it was detecting PATA not SATA, so I switched them around and now it detects my HD. But now I ran the utility disk and did everything it said. When I restarted i encountered another problem. When it boots up it says it can't find NTLDR so i found a disk for it and used, it works but now my hal.dll is missing or corrupted. I can't repair it because both of my drives are missing for some reason. So any suggestions on this would really help me
monte_cristo_85 is offline   Reply With Quote
Old 09-28-2005, 11:55 PM   #14
Golden Master
 
ISOwner's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 12,208
Default Re: Problems with installing

I'm curious, is the copy of Windows given to you by someone or it was bought retail?
__________________
*Fact: Microsoft Window's Blue Screen of Death vs Computerforums.org's White Screen of Death. Which is worse?
ISOwner is offline   Reply With Quote
Old 09-29-2005, 12:21 AM   #15
Solid State Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 11
Default Re: Problems with installing

This copy was given to me by my friend
monte_cristo_85 is offline   Reply With Quote
Old 09-29-2005, 12:22 AM   #16
Solid State Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 11
Default Re: Problems with installing

But it was bought retail
monte_cristo_85 is offline   Reply With Quote
Old 09-30-2005, 11:28 PM   #17
Fully Optimized
 
Dishdog's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 2,801
Default Re: Problems with installing

Is it a real copy or a burnt?
__________________
CPU-Intel Pentium 4 630 3.0Ghz / 2MB Cache ~~OS Windows XP SP2
MOBO-Gigabyte 8I915P Duo Pro Intel Socket 775 (PCI-E)~~HDD-Western Digital 160GB(SATA)
PSU-Aspire 500W ATX~~RAM-1GB PC3200 DDR SDRAM (512x2 Dual Channel)
GPU-MSI GeForce 6600 GT(PCI Express)~~Monitor Viewsonic VA902B 19" 8ms~~ ATI TV Wonder Pro (TV Tuner)
~~Still to come~~: eVGA e-GeForce 7800 GT
Dishdog is offline   Reply With Quote
Old 10-04-2005, 04:22 PM   #18
Solid State Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 11
Default Re: Problems with installing

my friend burnt it for me
monte_cristo_85 is offline   Reply With Quote
Old 10-04-2005, 04:27 PM   #19
Fully Optimized
 
Join Date: May 2005
Posts: 1,855
Default Re: Problems with installing

Quote:
Originally Posted by monte_cristo_85
my friend burnt it for me
That's why it will not work...
__________________
Wombats do it in the dark.
Wombät is offline   Reply With Quote
Old 10-04-2005, 04:36 PM   #20
In Runtime
 
acekrn's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 315
Default Re: Problems with installing

jesus, so many problems. the only thing i've encountered with S-ATA's were, when installing, my mobo didnt recongnize it.. so i thought the HD was broken. so during setup you gotta go into f6 to install any RAID drivers (ie. S-ATA) so you put in a boot distk you make from a computer that works..and you should be ready to go. if that doesnt work out.. go to microsoft.com and get the bootdisks on floppy for xp for a complete install, i'll post the links in a few min
__________________

__________________
Asus K8V-X Motherboard
AMD 64 3000+ @ 2.0Ghz
OCZ PC3200 DDR-RAM 1Gb + 2x 512Mb
Ati Radeon x850xt, Soundblaster Audigy ZS 2
Maxtor S-ATA 60 Gig + 200 Gig Harddrives
NEC 19inch 8ms 800:1 ratio LCD1970gx
acekrn is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 08:54 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0