Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Join Computer forums Today

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 10-27-2007, 05:25 PM   #1
Beta Member
Join Date: Oct 2007
Posts: 1
Angry Problems

Hi Everyone, I'v just put together a gaming computer for myself but i have a big problem, these are my specs

AM2-940 x2 Dual Core 4800+
ASUS (am2-940) M2N-Plus_vista.
OCZ 2GB Kit (2x1gb) DDR2 800 System elite
2 x asus pci-e 512 8600 gt video cards
16mb sata maxtor 320gb HDD x2
asus 18x IDE Light Scribe DVD RWx2

The Sounds made when it starts up are 1 long 2 short beeps which means that there is a video card problem. I have reset the CMOS and changed all the parts over inc MotherBoard, WTF is its problem can anyone help?

chopchop is offline   Reply With Quote
Old 10-27-2007, 08:19 PM   #2
Baseband Member
Join Date: Sep 2007
Posts: 68
Default Re: Problems

I dunno, try banging on it with a wrench.

Pyrox920 is offline   Reply With Quote
Old 10-27-2007, 08:28 PM   #3
Fully Optimized
cavemangrinder's Avatar
Join Date: Oct 2007
Posts: 1,539
Default Re: Problems

Try removing one of the video cards and see what happens. I dont know know whats causing it, just taking a whack at it. I googled it and just says it means "Bad Video Adaptor"
cavemangrinder is offline   Reply With Quote
Old 10-27-2007, 08:35 PM   #4
Site Team
Join Date: Mar 2005
Posts: 13,081
Default Re: Problems

Remove the SLI bridge and try powering it on with it. if tht doesn't do, remove one card. IF that doesn't do, swap the cards.
lhuser is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 05:10 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0